AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN GÖNÜLLERE DOKUNAN HİZMET
750 Haneye, 3 Bin 800 Defa Hizmet
Bugüne kadar 750 haneye toplam 3 bin 800 defa hizmet ulaştıran belediye ekipleri, yalnızca ev temizliği değil; kişisel bakım hizmetleriyle de vatandaşların yüzünü güldürüyor.
Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında; yaşlı, engelli, kimsesiz ve gündelik ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda olan vatandaşların evlerinde detaylı temizlik yapılıyor. Kapı ve camların silinmesi, banyo ve tuvaletlerin dezenfekte edilmesi, mutfak dolapları ve tezgâhların temizliği gibi çalışmaların yanı sıra; kadınlara yönelik kuaförlük hizmetleri de sunuluyor. Saç kesimi, el ve ayak bakımı, tırnak kesimi gibi kişisel bakım hizmetleriyle vatandaşların günlük yaşamları kolaylaştırılıyor.
Başkan V. Şener: “Sosyal Belediyecilikle Vatandaşlarımızın Yanındayız”
Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Zeyit Şener, hizmetin önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
“Bizler, sosyal belediyeciliği ön planda tutuyor; özellikle yaşlı, engelli ve kimsesiz vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmayı kendimize görev biliyoruz. Evde Temizlik ve Kişisel Bakım hizmetimizle binlerce haneye dokunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projeyi daha da büyütüp, çok daha fazla vatandaşımıza ulaşmayı sürdüreceğiz.”
Hizmetten faydalanan vatandaşlar ise gördükleri yakın ilgi ve destekten dolayı Başkan V. Şener’e ve belediye ekiplerine teşekkürlerini iletiyor.