BAŞKAN ÖNGE, REWA ANATOLİA GERİ DÖNÜŞÜM VE ATIK YÖNETİMİ FUARI’NA KATILDI
Başkan Önge ve beraberindeki heyet, fuar kapsamında geri dönüşüm ve sıfır atık alanında faaliyet gösteren sektör temsilcileriyle görüşmeler gerçekleştirdi. Gülnar’da hayata geçirilmesi planlanan geri dönüşüm ve sıfır atık projeleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
Fuarda, atık yönetimi ve sürdürülebilir çevre çözümleri üzerine yapılan sunumları dikkatle takip eden heyet, Gülnar’da çevre dostu projelerin hayata geçirilmesi adına önemli temaslarda bulundu.
Başkan Fatih Önge, fuar sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Gülnar’ımızın doğasını koruyacak, çevre dostu projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. REWA Anatolia Fuarı’nda sektör temsilcileriyle gerçekleştirdiğimiz görüşmeler, ilçemizde uygulayacağımız sıfır atık ve geri dönüşüm projeleri açısından çok verimli geçti. Daha temiz, daha yaşanabilir bir Gülnar için çalışmaya devam edeceğiz."
Sürdürülebilir Çevre İçin Çalışmalar Devam EdecekGülnar Belediyesi, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir projeler kapsamında sıfır atık yönetimi, geri dönüşüm tesisleri ve yeşil alan projeleri gibi çalışmalarına hız kesmeden devam edecek.