MERSİN VALİSİ ALİ HAMZA PEHLİVAN'IN HİMAYESİNDE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜYLE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün, İlimizde inşaatları tamamlanmış olup hizmete açılacak olan Yenişehir Gençlik Merkezi, Silifke Gençlik Merkezi, Tarsus Gençlik Merkezi, Toroslar Gençlik Merkezi ve Mezitli İlçemizde bulunan Engelsiz Yaşam Merkezinde ihtiyaç duyulan donatım ve tefrişat malzemelerinin Toroslar İlçemiz Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından imal edilmesi için hazırlanan protokolün imza töreni Müdürlüğümüzde gerçekleştirildi.

İmza törenine, Mersin Valisi  Ali Hamza PEHLİVAN, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş DEMİR ve Atatürk MTAL Okul Müdürü Ömer YİĞİT katıldı. 

Toplantı sonunda  DURMUŞ, "Mersin'de Gençlik Merkezlerinin donatımlarını Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz tarafından yapılması çok gurur verici, meslek liselerimiz artık üretimin içinde, sektörde yerini aldı. Yakında daha güzel çalışmalara imza atacağız. "dedi.