İŞ ADAMI MEHMET ESEN'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

"Mersin Akdeniz ve Karaduvar'ın Değerli Esnaf ve Dostlarına"

İş Adamı Mehmet Esen, bayram mesajında şu ifadelere yer verdi: "Esen Tarım ailesi olarak, yıl boyunca sizlerle birlikte büyük bir özveri ve çalışma içinde olduğumuz bu günlerde, Ramazan Bayramı'nın bize getirdiği mutluluğu ve sevinci paylaşmak istiyorum. Mersin Büyükşehir Hal yöneticileri, çalışanları ve esnafı, Mersin Akdeniz ilçemiz ve kıymetli Karaduvar Mahallemizin fedakar esnafı başta olmak üzere, tüm dostlarımızın, çalışma arkadaşlarımızın ve iş ortaklarımızın Ramazan Bayramı'nı yürekten kutluyorum."

"Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Ruhu İle"

Esen, mesajını şöyle sürdürdü: "Bu özel günler, hepimizin birbirine daha da yakınlaştığı, birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdiğimiz zamanlar. Bayramın; dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı daha da güçlendirmesini diliyorum. Umarım bu bayram, hepimize sağlık, huzur ve mutluluk getirir. Bayramın coşkusunu esnafımız, dostlarımız ve tüm Mersinliler ile birlikte yaşamak en büyük dileğimdir."

"Bayramınız Mübarek Olsun"

Esen, mesajının sonunda, "Tüm esnafımıza, dostlarımıza ve Mersinlilere en içten bayram tebriklerimi sunuyor, Ramazan Bayramı'nın hepimize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bayramınız mübarek olsun," diyerek sözlerini noktaladı.