MHP MERSİN TEŞKİLATI İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU

Birlik ve Beraberlik Mesajları Verildi

MHP Mersin İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programına; MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, AK Parti Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez, AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, MHP MYK Üyesi Hüsnü Doğan, Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara, Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Ahmet Bebek, MHP Gülnar İlçe Başkanı Oğuzhan Cerit ve MHP’nin 13 ilçedeki ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Ayrıca, Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ümit Turhan, sendika başkanları, sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri ve mahalle muhtarları da iftarda yer aldı.

Teşkilat Ruhu ve Dayanışma Ön Plandaydı

MHP teşkilatının birlik ve beraberliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen iftar programında konuşmalar gerçekleştirildi. Katılımcılar, MHP'nin vatan ve millet sevgisi temelinde yürüttüğü çalışmalara vurgu yaparak, Türkiye'nin geleceği için birlik olmanın önemini dile getirdi.

Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, iftar programına dair yaptığı açıklamada, “MHP Mersin İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen bu anlamlı buluşmada teşkilat mensuplarımızla bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Var olsun teşkilatımız, var olsun Milliyetçi Hareket!” ifadelerini kullandı.

Teşkilat Güç Birliği Mesajı Verdi

MHP ve AK Parti'nin ortak etkinliklerde buluşması, Cumhur İttifakı’nın dayanışmasını bir kez daha gözler önüne serdi. Programda, Ramazan ayının manevi atmosferi içinde teşkilat mensuplarıyla birlikte olunmasının önemi vurgulanırken, partililer arasındaki dayanışmanın süreceği mesajı verildi.

MHP Mersin teşkilatının birlik ruhunu ön plana çıkaran iftar programı, samimi sohbetler ve dualarla sona erdi.