TOROSLAR’DA YOLLAR YENİLENİYOR, ULAŞIM RAHATLIYOR

Belediye, bu çalışmalarla birlikte hem mevcut yolların kalitesini artırıyor hem de vatandaşlardan gelen talepleri hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor.

 

Birçok Mahallede Yol Seferberliği

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Hamzabeyli ve Karaisalı Mahallelerinde kilit parke yol döşemesi, Doruklu Mahallesinde sathi asfalt kaplama, Tozkoparan ve Yusuf Kılıç Mahallelerinde ise kilit parke kaldırım çalışmaları gerçekleştirdi.

 

“Yollarımız Artık Daha Kullanışlı”

 

Doruklu Mahallesinde tamamlanan sathi asfalt çalışması, mahalle sakinlerinin büyük beğenisini kazandı. Doruklu Mahalle Muhtarı Ahmet Altın ve azası Enver Ayhan, uzun süredir bozuk olan yolların yenilenmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız ve ekibine teşekkür etti.

Muhtar Altın, “Yollarımız yıllardır bozuktu, vatandaşlarımız zorluk yaşıyordu. Şimdi yollarımız çok güzel ve kullanışlı hale geldi. Bu hizmeti bizlere kazandıran Başkanımıza ve belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Başkan Yıldız: “Halkımızın Yaşamını Kolaylaştırıyoruz”

 

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, ilçe genelinde yürütülen yol yenileme çalışmalarının, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla yapıldığını vurguladı.

 

Başkan Yıldız, “İlçemiz genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda iyileştirme çalışmalarını plan ve program dahilinde yürütüyoruz. Her mahallemizde, her sokakta modern ve güvenli bir ulaşım ağı oluşturmak için çalışıyoruz. Hızla gelişen ve büyüyen ilçemize uygun projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.