DEVA PARTİSİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. GÜRAN DİNÇER, TOROSLAR’DAYDI.!

Dr. Güran Dinçer, pazar yerindeki ziyareti hakkında, "Mersin'in kalbine dokunan, halkımızın günlük yaşamını doğrudan etkileyen sorunları yerinde görmek ve dinlemek bizim için çok değerli. Halkımızın beklentilerine kulak vererek, şehrimizin ihtiyaçlarına yönelik etkin çözümler üretmek istiyoruz. DEVA Partisi olarak, Mersin'imizi daha yaşanabilir, daha adil ve daha müreffeh bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz" dedi.

Bu ziyaret, DEVA Partisi'nin Mersin'deki seçim çalışmalarının ne kadar halk odaklı ve çözüm odaklı olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Dr. Dinçer, "Mersin'in her bir köşesindeki vatandaşlarımızın sesine kulak vermek, onların sorunlarına çözüm üretmek bizim için bir görev. Yerel yönetimlerin en önemli işlevlerinden biri, vatandaşlarının yaşam kalitesini yükseltmektir ve biz bu doğrultuda Mersin için çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

DEVA Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer, halkın içinden biri olarak, Mersinlilerin yanında yer almayı ve onların taleplerini yerine getirmeyi sürdürüyor.