BAŞKAN V. ZEYİT ŞENER’DEN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI

Başkan V. Şener mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin yıl dönümünde rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.

Milletimizin azim ve kararlılığıyla yürütülen kurtuluş mücadelesi, Atatürk’ün önderliğinde kazanılmış; milli egemenlik esasına dayalı Cumhuriyetimizin temelleri atılmıştır. Bu kazanımlar, aziz milletimizin inancı, cesareti ve birliği sayesinde bugünlere taşınmıştır.

Atatürk’ün en büyük emaneti olan Cumhuriyet, milletimizin ortak eseri ve en büyük gurur kaynağıdır. Bizler de bu emaneti, köklerinden aldığı milli ve manevi değerlerle güçlendirerek, geleceğe taşımakla sorumluyuz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kurtuluş mücadelemizin kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun.”

Başkan V. Şener, mesajının sonunda milletçe birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde hareket etmenin, Atatürk’ün mirasını yaşatmanın en doğru yolu olduğunu ifade etti.