halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKAN SARIYILDIZ’DAN VATANDAŞLARA VERGİ ÇAĞRISI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 06.05.2024 - 15:17, Güncelleme: 06.05.2024 - 15:17 786 kez okundu.
 

AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKAN SARIYILDIZ’DAN VATANDAŞLARA VERGİ ÇAĞRISI

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, hem gecikme faizi ödememeleri hem de belediyenin borç yükünün hafifletilmesi için emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin ilk taksiti için vatandaşlara çağrı yaptı.

Akdeniz Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısında konuya ilişkin bir değerlendirme yapan Eş Başkan Hoşyar Sarıyıldız, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin ilk taksitinde son ödeme gününün 31 Mayıs 2024 olduğunu hatırlattı. Akdeniz Belediyesi’nin ağır bir borç ve faiz yükü altında olduğunun da altını çizen Eş Başkan Sarıyıldız, yaptığı çağrıda; “Saygıdeğer vatandaşlarımızın hem söz konusu vergilerle ilgili gecikme faizi ile karşılaşmamaları hem de yerel seçimler sonrası ağır borç yükü ile devraldığımız belediyemizin yükünün hafifletilmesi için desteğini bekliyoruz” dedi. “Mayıs ayı vergi ayı” Eş Başkan Hoşyar Sarıyıldız; “Ülkemizde büyüyen ekonomik krizin yanı sıra, Akdeniz ilçemizin yıllardan beri gelen ve kangrenleşen büyük sorun ve sıkıntılarını çözebilmek; belediyemizin de ekonomik sorunlarını aşılabilmek açısından ‘Mayıs ayı Vergi ayı’ kampanyamız kapsamında halkımıza emlak ve çevre temizlik vergileri konusunda gösterecekleri destek ve duyarlılık için şimdiden şükranlarımızı sunuyoruz. Bütün halkımızı; emlak ve çevre temizlik vergilerini ödemeye davet ediyor, bu amaçla görev alan arkadaşlarımıza da kıymetli emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Belediye merkez hizmet binamızın yanı sıra Huzurkent ve Karacailyas mahallelerinde açılan veznelerimiz de 31 Mayıs 2024 tarihine dek mesai saatleri içerisinde değerli vatandaşlarımıza hizmet verecektir” şeklinde konuştu...
Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, hem gecikme faizi ödememeleri hem de belediyenin borç yükünün hafifletilmesi için emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin ilk taksiti için vatandaşlara çağrı yaptı.

Akdeniz Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısında konuya ilişkin bir değerlendirme yapan Eş Başkan Hoşyar Sarıyıldız, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin ilk taksitinde son ödeme gününün 31 Mayıs 2024 olduğunu hatırlattı. Akdeniz Belediyesi’nin ağır bir borç ve faiz yükü altında olduğunun da altını çizen Eş Başkan Sarıyıldız, yaptığı çağrıda; “Saygıdeğer vatandaşlarımızın hem söz konusu vergilerle ilgili gecikme faizi ile karşılaşmamaları hem de yerel seçimler sonrası ağır borç yükü ile devraldığımız belediyemizin yükünün hafifletilmesi için desteğini bekliyoruz” dedi.

“Mayıs ayı vergi ayı”

Eş Başkan Hoşyar Sarıyıldız; “Ülkemizde büyüyen ekonomik krizin yanı sıra, Akdeniz ilçemizin yıllardan beri gelen ve kangrenleşen büyük sorun ve sıkıntılarını çözebilmek; belediyemizin de ekonomik sorunlarını aşılabilmek açısından ‘Mayıs ayı Vergi ayı’ kampanyamız kapsamında halkımıza emlak ve çevre temizlik vergileri konusunda gösterecekleri destek ve duyarlılık için şimdiden şükranlarımızı sunuyoruz.

Bütün halkımızı; emlak ve çevre temizlik vergilerini ödemeye davet ediyor, bu amaçla görev alan arkadaşlarımıza da kıymetli emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Belediye merkez hizmet binamızın yanı sıra Huzurkent ve Karacailyas mahallelerinde açılan veznelerimiz de 31 Mayıs 2024 tarihine dek mesai saatleri içerisinde değerli vatandaşlarımıza hizmet verecektir” şeklinde konuştu...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.