halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MİLLETVEKİLİ ADAYI SİBEL SÖYLEMEZ'DEN 23 NİSAN MESAJI

Gündem 23.04.2023 - 13:10, Güncelleme: 23.04.2023 - 13:10 1399+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ ADAYI SİBEL SÖYLEMEZ'DEN 23 NİSAN MESAJI

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 103. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Havva Sibel Söylemez, “23 Nisan 1920 ruhu, gelecek nesillere aktaracağımız en büyük emanetimizdir.

Çocuklarımız bizim geleceğimiz.  Çocuklarımıza daha yaşanabilir yarınlar bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Havva Sibel Söylemez, TBMM’nin kuruluşu ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Söylemez, “23 Nisan 1920 ruhu, gelecek nesillere aktaracağımız en büyük emanetimizdir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile şehit ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum” dedi. Çocuklara daha huzurlu yarınlar bırakmak için çalıştıklarını belirten Söylemez, “Çocuklarımızın umutları ve hayalleri bizlere güç vermektedir. Amacımız, çocuklarımızın barış, huzur ve kardeşlik dolu bir dünya hayallerini gerçekleştirebilmektir. Her zaman olduğu gibi çocuklarımıza daha yaşanabilir daha huzurlu ve daha güçlü yarınlar bırakmak için kararlılıkla çalışacağımızı belirtmek istiyorum. 23 çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 103. yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Havva Sibel Söylemez, “23 Nisan 1920 ruhu, gelecek nesillere aktaracağımız en büyük emanetimizdir.

Çocuklarımız bizim geleceğimiz.  Çocuklarımıza daha yaşanabilir yarınlar bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Havva Sibel Söylemez, TBMM’nin kuruluşu ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Söylemez, “23 Nisan 1920 ruhu, gelecek nesillere aktaracağımız en büyük emanetimizdir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile şehit ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum” dedi.

Çocuklara daha huzurlu yarınlar bırakmak için çalıştıklarını belirten Söylemez, “Çocuklarımızın umutları ve hayalleri bizlere güç vermektedir. Amacımız, çocuklarımızın barış, huzur ve kardeşlik dolu bir dünya hayallerini gerçekleştirebilmektir. Her zaman olduğu gibi çocuklarımıza daha yaşanabilir daha huzurlu ve daha güçlü yarınlar bırakmak için kararlılıkla çalışacağımızı belirtmek istiyorum. 23 çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.