halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ANAMUR’DA “SÖZ KADININ” ADLI KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.03.2024 - 10:56, Güncelleme: 11.03.2024 - 10:56 792+ kez okundu.
 

ANAMUR’DA “SÖZ KADININ” ADLI KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

S.S. Anamur Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi dünya kadınlar gününe özel “Söz Kadının” adlı kutlama programı düzenledi.

Programda Üretici kadınlara ve Anamur Kadın Voleybol Takımına, Alzheimer ve Demans gibi hastalıklarda hafızanın iyileştirilmesi açısından olumlu bir potansiyele sahip, endemik tür olan başak çayı fidesi hediye edildi. Tıbbi aromatik bitkiler arasında yer alan başak çayının üretim denemelerine 2013 ve 2014 yıllarında Anamur Fidanlık Müdürlüğünde başlandı, 2015 yılı itibariyle de seri üretime geçildi. Üretici kadınlara yetiştirme, paketleme ve tüketime sunulması hakkında bilgiler verilerek, bu konuda onlara destek sağlanacağı belirtildi. Anamur Orman İşletme Müdürlüğü olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarız.
S.S. Anamur Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi dünya kadınlar gününe özel “Söz Kadının” adlı kutlama programı düzenledi.

Programda Üretici kadınlara ve Anamur Kadın Voleybol Takımına, Alzheimer ve Demans gibi hastalıklarda hafızanın iyileştirilmesi açısından olumlu bir potansiyele sahip, endemik tür olan başak çayı fidesi hediye edildi.

Tıbbi aromatik bitkiler arasında yer alan başak çayının üretim denemelerine 2013 ve 2014 yıllarında Anamur Fidanlık Müdürlüğünde başlandı, 2015 yılı itibariyle de seri üretime geçildi. Üretici kadınlara yetiştirme, paketleme ve tüketime sunulması hakkında bilgiler verilerek, bu konuda onlara destek sağlanacağı belirtildi.

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.