halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

KARIŞ, İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜNÜN YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 12.03.2024 - 15:11, Güncelleme: 12.03.2024 - 15:11 1069+ kez okundu.
 

KARIŞ, İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜNÜN YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

“ALLAH BU MİLLETE BİR DAHA İSTİKLAL MARŞI YAZDIRMASIN!”

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Kurtuluş Savaşı devam ederken 12 Mart 1921 tarihinde İstiklal Marşı’nı yazan Mehmet Akif Ersoy'un “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!” sözlerini paylaştı. Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. yıl dönümünde bir mesaj yayınladı. “Korkma” diye başlayan İstiklal Marşı’nın “Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?” sözleriyle vatan sevgisini en güzel anlatan dizelerden oluştuğuna vurgu yapan Başkan Karış, şöyle devam etti: “Türk milleti 103 yıl önce bugün, Kurtuluş Savaşı devam ederken 12 Mart 1921 tarihinde İstiklal Marşı’nı yazan Mehmet Akif Ersoy'un dizeleriyle haykırdı. ‘İstiklal Marşı benim değil Türk Milletini eseridir’ diyen Mehmet Akif Ersoy'u rahmetle anıyorum. Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!”
“ALLAH BU MİLLETE BİR DAHA İSTİKLAL MARŞI YAZDIRMASIN!”

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, Kurtuluş Savaşı devam ederken 12 Mart 1921 tarihinde İstiklal Marşı’nı yazan Mehmet Akif Ersoy'un “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!” sözlerini paylaştı.

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. yıl dönümünde bir mesaj yayınladı. “Korkma” diye başlayan İstiklal Marşı’nın “Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?” sözleriyle vatan sevgisini en güzel anlatan dizelerden oluştuğuna vurgu yapan Başkan Karış, şöyle devam etti: “Türk milleti 103 yıl önce bugün, Kurtuluş Savaşı devam ederken 12 Mart 1921 tarihinde İstiklal Marşı’nı yazan Mehmet Akif Ersoy'un dizeleriyle haykırdı. ‘İstiklal Marşı benim değil Türk Milletini eseridir’ diyen Mehmet Akif Ersoy'u rahmetle anıyorum. Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.