halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CHP’Lİ TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 19.03.2024 - 13:16, Güncelleme: 19.03.2024 - 13:16 877+ kez okundu.
 

CHP’Lİ TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ

YEREL MEDYAYI DESTEKLEYECEĞİZ

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, özgür basının, demokrasinin dördüncü kuvveti olduğuna işaret ederek, “Yerel medyanın özgür ve objektif bir biçimde yayın yapabilmesi destekleyeceğiz” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mersin İnternet Gazetecileri Derneği (MEİGDER) Başkanı Vahap Şehitoğlu ve üyelerini ziyaret etti. Yerel medyanın önemine işaret eden Tuncer, “Dijital gazeteciliğin güncel trendlerini, etik sorunlarını, teknolojik yeniliklerini ve mesleki gelişmelerini özenle dinledik. Yurttaşların gerçekleri öğrenme hakkının önündeki tüm engeller kalkmalı.  Özellikle yerel medyanın özgür ve objektif bir biçimde yayın yapabilmesi destekleyeceğiz. Kıymetli basın mensuplarımızın tüm sorunlarını ele almaya gayret göstereceğiz. Misafirperverlikleri için teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.
YEREL MEDYAYI DESTEKLEYECEĞİZ

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, özgür basının, demokrasinin dördüncü kuvveti olduğuna işaret ederek, “Yerel medyanın özgür ve objektif bir biçimde yayın yapabilmesi destekleyeceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mersin İnternet Gazetecileri Derneği (MEİGDER) Başkanı Vahap Şehitoğlu ve üyelerini ziyaret etti.
Yerel medyanın önemine işaret eden Tuncer, “Dijital gazeteciliğin güncel trendlerini, etik sorunlarını, teknolojik yeniliklerini ve mesleki gelişmelerini özenle dinledik. Yurttaşların gerçekleri öğrenme hakkının önündeki tüm engeller kalkmalı.  Özellikle yerel medyanın özgür ve objektif bir biçimde yayın yapabilmesi destekleyeceğiz. Kıymetli basın mensuplarımızın tüm sorunlarını ele almaya gayret göstereceğiz. Misafirperverlikleri için teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.