halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ORKÖY KREDİLERİ VATANDAŞLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 05.04.2024 - 12:10, Güncelleme: 05.04.2024 - 12:10 1125 kez okundu.
 

ORKÖY KREDİLERİ VATANDAŞLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

Mersin Orman Bölge Müdürlüğünde 2024 yılı ORKÖY faaliyetleri kapsamında 30 üniteye 4.200.000 TL Fenni Arıcılık desteği sağlandı.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü Orman Köyleri yerinde kalkınmasını ve istihdama katkı sağlayarak kırsal kalkınmanın lokomotifi olmaya devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğün hedef ve politikaları çerçevesinde Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak kırsalda yaşayan vatandaşları ekonomik yönde kalkınması, yerinde kalkınmayı desteklemek, üretimi teşvik etmek ve istihdamı artırmak amacıyla bu kredi desteklemeleri önümüzdeki yıllarda artarak devan edecektir.
Mersin Orman Bölge Müdürlüğünde 2024 yılı ORKÖY faaliyetleri kapsamında 30 üniteye 4.200.000 TL Fenni Arıcılık desteği sağlandı.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü Orman Köyleri yerinde kalkınmasını ve istihdama katkı sağlayarak kırsal kalkınmanın lokomotifi olmaya devam ediyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğün hedef ve politikaları çerçevesinde Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak kırsalda yaşayan vatandaşları ekonomik yönde kalkınması, yerinde kalkınmayı desteklemek, üretimi teşvik etmek ve istihdamı artırmak amacıyla bu kredi desteklemeleri önümüzdeki yıllarda artarak devan edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.