halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CHP'Lİ YILDIRIM, YAŞANBİLECEK YENİ DEPREMLERE DİKKAT ÇEKTİ

Gündem 10.02.2023 - 13:29, Güncelleme: 02.03.2023 - 15:11 2574+ kez okundu.
 

CHP'Lİ YILDIRIM, YAŞANBİLECEK YENİ DEPREMLERE DİKKAT ÇEKTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili A.Adayı Necdet Yıldırım, Türkiye’nin deprem kuşağında olduğuna işaret ederek, tedbir alınmazsa yeni acıların yaşanac

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili A.Adayı Necdet Yıldırım, merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin bölgede büyük yıkıma neden olduğunu belirterek, alınması gereken önlemler konusunda uyarılarda bulundu. Deprem bölgesinde kurtulan insanların soğukta zor koşullarla mücadele ettiğini dile getiren Yıldırım, çevre illerdeki vatandaşların deprem endişesi nedeniyle evlerine giremediğini söyledi.   ACİLEN TEDBİRLER ALINMALI   Son resmi verilere göre, 16 894 kişi yaşamını yitirdiğini anımsatan Yıldırım, “Büyük bir yıkım ve acı yaşadık. Deprem, Kahramanmaraş'ın yanı sıra Gaziantep, Malatya, Kilis, Diyarbakır, Siirt, Van, Hakkari, Adana, Osmaniye ve Hatay'da yıkıma neden oldu. Her gün sallanıyoruz. Ülkemiz deprem kuşağında. Acilen tedbirler alınmalı. Şehirlerin imar ve deprem eylem planlarını ivedilikle yapılmalı. Tedbir alınmazsa yeni acılar yaşanacak.” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili A.Adayı Necdet Yıldırım, Türkiye’nin deprem kuşağında olduğuna işaret ederek, tedbir alınmazsa yeni acıların yaşanac
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili A.Adayı Necdet Yıldırım, merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin bölgede büyük yıkıma neden olduğunu belirterek, alınması gereken önlemler konusunda uyarılarda bulundu.
Deprem bölgesinde kurtulan insanların soğukta zor koşullarla mücadele ettiğini dile getiren Yıldırım, çevre illerdeki vatandaşların deprem endişesi nedeniyle evlerine giremediğini söyledi.
 
ACİLEN TEDBİRLER ALINMALI
 
Son resmi verilere göre, 16 894 kişi yaşamını yitirdiğini anımsatan Yıldırım, “Büyük bir yıkım ve acı yaşadık. Deprem, Kahramanmaraş'ın yanı sıra Gaziantep, Malatya, Kilis, Diyarbakır, Siirt, Van, Hakkari, Adana, Osmaniye ve Hatay'da yıkıma neden oldu. Her gün sallanıyoruz. Ülkemiz deprem kuşağında. Acilen tedbirler alınmalı. Şehirlerin imar ve deprem eylem planlarını ivedilikle yapılmalı. Tedbir alınmazsa yeni acılar yaşanacak.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.