halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN'DE ALTILI MASA BULUŞMASI

Siyaset 14.03.2023 - 22:41, Güncelleme: 14.03.2023 - 22:41 1942+ kez okundu.
 

MERSİN'DE ALTILI MASA BULUŞMASI

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, ildeki Millet İttifakı'nın diğer partilerinin başkanlarıyla bir araya geldi.

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, ildeki Millet İttifakı'nın diğer partilerinin başkanlarıyla bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulundu. Başkan Karış, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye'nin çok önemli bir seçim sürecine girdiğini ve artık geri sayımın başladığını söyledi. Millet İttifakı olarak çok heyecanlı bir şekilde çalışmalara devam ettiklerini anlatan Karış, "Halkımız maddi, manevi zorluklar içinde boğuşuyor. Onlara bunu reva gören iktidar ve küçük ortakları ise hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam etmek istiyor. Ancak biz buna müsaade etmeyeceğiz." dedi. Başkan Karış, bu kapsamda ittifak partileri olarak ortak çalışmalara devam ettiklerini dile getirerek, "Ortak Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu açıklandı. Biz de Mersin'de ittifak partileri olarak istişarelere devam ediyoruz. Millet İttifakı Mersin il başkanları olarak bir araya geldik. Seçim süreci ve seçim güvenliği ile ilgili istişarelerde bulunduk." diye konuştu.
Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, ildeki Millet İttifakı'nın diğer partilerinin başkanlarıyla bir araya geldi.

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, ildeki Millet İttifakı'nın diğer partilerinin başkanlarıyla bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Karış, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye'nin çok önemli bir seçim sürecine girdiğini ve artık geri sayımın başladığını söyledi.
Millet İttifakı olarak çok heyecanlı bir şekilde çalışmalara devam ettiklerini anlatan Karış, "Halkımız maddi, manevi zorluklar içinde boğuşuyor. Onlara bunu reva gören iktidar ve küçük ortakları ise hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam etmek istiyor. Ancak biz buna müsaade etmeyeceğiz." dedi.
Başkan Karış, bu kapsamda ittifak partileri olarak ortak çalışmalara devam ettiklerini dile getirerek, "Ortak Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu açıklandı. Biz de Mersin'de ittifak partileri olarak istişarelere devam ediyoruz. Millet İttifakı Mersin il başkanları olarak bir araya geldik. Seçim süreci ve seçim güvenliği ile ilgili istişarelerde bulunduk." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.