halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

EKMEN, MERSİN'İN EKONOMİ KURMAYLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Dünya 03.05.2023 - 17:47, Güncelleme: 03.05.2023 - 17:47 2360+ kez okundu.
 

EKMEN, MERSİN'İN EKONOMİ KURMAYLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

CHP Mersin Milletvekili Adayı olan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Her gün onlarca ziyarette bulunan ve yüzlerce vatandaşla bir araya gelerek seçim sonrası yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Ekmen, bu kez ekonomi ve iş dünyasının temsilcilerini ziyaret etti.

Mersin Anadolu Bürokratlar ve İş İnsanları Yardımlaşma Derneği (MABİYAD) ve Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ne (MESİAD) yaptığı ziyarette Millet İttifakının ve partisinin ekonomiye yönelik projelerini anlattı. Mersin’in ülkeye kattığı değerin karşılığını hiçbir zaman alamadığını ifade eden Ekmen, Niçin Mersin’in metro gibi, arıtma gibi, içme suyunun desteklenmesi gibi projelerini merkezi hükümet desteklemez? Mersin Türkiye’de ekonomiye en çok katkıyı veren 5. Şehir. Ben inanıyorum ki Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olduğunda ana sloganında belirttiği gibi herkes hakkını alacak. Mersin’de hakkını alacak. Hatta alacağını da alacak. Vahap Seçer, şuan tek kanatla hizmet etmeye çalışıyor. Ümit ediyorum ki 15 Mayıs’tan sonra merkezi hükümetin de kanadıyla daha fazla hizmet Mersin’e gelecek” dedi. AK Parti iktidarının Mersin’de her seçim döneminde bir bakanı aday göstererek bakanlık gücüyle seçimlere girdiğini dile getiren Ekmen, “Mersin’e bir bakan aday gösterildiğinde ben isterdim ki bu adaylık kente ekonomik alanda pozitif bir katma değer sağlasın. Böyle olmadığını görmek üzüntü verici. Maalesef temeli atıldığı halde Mersin Metro Projesi Mersin’den aday gösterilen Bakan Beyin prosedür gereği atılması gereken imza atılmadığı için ilerleyemiyor. Ben isterdim ki Maliye Bakanı Sayın Nurettin Nebati Mersin’e gelmeden bu imzayı atsın. Ama imza atmak bir tarafa söyleminde Metro Projesinin çok prezantabl olmadığını dile getirmiş. Oysa bir bakana düşen şey yetkili kurumları harekete geçirerek doğru projeyi ortaya çıkarmaktır. Mesele Mersin’e geldiğinde Mersin Büyükşehir Belediyesini ziyaret etmesinin önünde ne gibi bir engel var. Ben Mersin programına şehrin seçilmiş belediye başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ederek başlamasını isterdim. 15 gün sonra Sayın Nebati’nin Bakanlığı bitecek. Mühür elindeyken yetkisini Mersin yararına kullanmayanlar Bakanlığı bitince Mersin’e ne verebilir? Şimdiden imzayı atsın ki Mersinliler de kendisine teşekkür etsin. Geçmişte Kemal Unakıtan Eskişehir’e gitti merkez hükümet yatırımları oraya kaydırdı. Binali Yıldırım İzmir’e gitti, tek bir kalemde Ulaştırma Bakanlığının 2,8 Milyar dolar yatırımı oldu. Yine İstanbul’da Metronun M harfi yerine Ulaştırma bakanlığını U harfini kullanarak projeler geliştirdiler” ifadelerini kullandı.
CHP Mersin Milletvekili Adayı olan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Her gün onlarca ziyarette bulunan ve yüzlerce vatandaşla bir araya gelerek seçim sonrası yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Ekmen, bu kez ekonomi ve iş dünyasının temsilcilerini ziyaret etti.

Mersin Anadolu Bürokratlar ve İş İnsanları Yardımlaşma Derneği (MABİYAD) ve Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ne (MESİAD) yaptığı ziyarette Millet İttifakının ve partisinin ekonomiye yönelik projelerini anlattı.

Mersin’in ülkeye kattığı değerin karşılığını hiçbir zaman alamadığını ifade eden Ekmen, Niçin Mersin’in metro gibi, arıtma gibi, içme suyunun desteklenmesi gibi projelerini merkezi hükümet desteklemez? Mersin Türkiye’de ekonomiye en çok katkıyı veren 5. Şehir. Ben inanıyorum ki Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olduğunda ana sloganında belirttiği gibi herkes hakkını alacak. Mersin’de hakkını alacak. Hatta alacağını da alacak. Vahap Seçer, şuan tek kanatla hizmet etmeye çalışıyor. Ümit ediyorum ki 15 Mayıs’tan sonra merkezi hükümetin de kanadıyla daha fazla hizmet Mersin’e gelecek” dedi.

AK Parti iktidarının Mersin’de her seçim döneminde bir bakanı aday göstererek bakanlık gücüyle seçimlere girdiğini dile getiren Ekmen, “Mersin’e bir bakan aday gösterildiğinde ben isterdim ki bu adaylık kente ekonomik alanda pozitif bir katma değer sağlasın. Böyle olmadığını görmek üzüntü verici. Maalesef temeli atıldığı halde Mersin Metro Projesi Mersin’den aday gösterilen Bakan Beyin prosedür gereği atılması gereken imza atılmadığı için ilerleyemiyor. Ben isterdim ki Maliye Bakanı Sayın Nurettin Nebati Mersin’e gelmeden bu imzayı atsın. Ama imza atmak bir tarafa söyleminde Metro Projesinin çok prezantabl olmadığını dile getirmiş. Oysa bir bakana düşen şey yetkili kurumları harekete geçirerek doğru projeyi ortaya çıkarmaktır. Mesele Mersin’e geldiğinde Mersin Büyükşehir Belediyesini ziyaret etmesinin önünde ne gibi bir engel var. Ben Mersin programına şehrin seçilmiş belediye başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ederek başlamasını isterdim. 15 gün sonra Sayın Nebati’nin Bakanlığı bitecek. Mühür elindeyken yetkisini Mersin yararına kullanmayanlar Bakanlığı bitince Mersin’e ne verebilir? Şimdiden imzayı atsın ki Mersinliler de kendisine teşekkür etsin. Geçmişte Kemal Unakıtan Eskişehir’e gitti merkez hükümet yatırımları oraya kaydırdı. Binali Yıldırım İzmir’e gitti, tek bir kalemde Ulaştırma Bakanlığının 2,8 Milyar dolar yatırımı oldu. Yine İstanbul’da Metronun M harfi yerine Ulaştırma bakanlığını U harfini kullanarak projeler geliştirdiler” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.