halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

GENÇ DİŞ HEKİMLERİNDEN MEZİTLİ'DE 2. DİŞ KLİNİĞİ

Dünya 12.05.2023 - 16:08, Güncelleme: 12.05.2023 - 16:08 3567+ kez okundu.
 

GENÇ DİŞ HEKİMLERİNDEN MEZİTLİ'DE 2. DİŞ KLİNİĞİ

Diş dünyasının genç ve başarılı doktorları Dr. Erkin Kara ve Dr. Batıhan Özlü, ikinci diş kliniğini Mezitli’de açtı.

Soli Kavşağında açtıkları ilk klinik ile büyük ilgi gören genç doktorlar ikinci kliniklerini ERBA DENT adıyla Yenimahalle İsmet İnönü Bulvarı üzerinde hizmete soktu. Yoğun ilginin olduğu açılış kurdelesini Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, CHP Mersin Milletvekili Adayları Mehmet Emin Ekmen, Gülcan Kış, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Hasan Engin, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe, Tırmıl Sanayi Sitesi Başkanı İlhan Çokgün, Mersin Diş Hekimleri Odası Başkanı Nilüfer Karaselçuk ile birlikte kesti.  Açılışa katılanların alkışları arasında coşkulu bir şekilde gerçekleşen kurdele kesme törenine katılanlar kliniği gezerek Kara ve Özlü’den yapılacak faaliyetlerle ilgili bilgiler aldı.  Açılışta kısa bir konuşma yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli’nin her geçen gün daha fazla gelişen ve büyüyen bir kent olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.  Kliniğin açılış süreciyle ilgili bilgiler veren Dr. Erkin Kara, yaklaşık 3 yıl önce Soli Kavşağı civarında açtıkları DR. ERKİN KARA VE DR. BATIHAN ÖZLÜ DİŞ KLİNİĞİNİN hemen arkasında gelen pandemi sürecine rağmen büyük ilgi gördüğünü dile getirerek, “Oluşan yoğun talep üzerine, değerli halkımıza daha iyi hizmet verebilmek adına ikinci şubemizi açmaya karar verdik. İsmet İnönü Bulvarı Üzerinde yer alan ERBA DENT DİŞ KLİNİĞİ’mizi de en yeni ve modern cihazlarla donattık. En iyi ve kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi. Dr. Batıhan Özlü de, Mersin’de yaşayan herkesi daha sağlıklı ve yüksek yaşam kalitesi için Soli Kavşağı Groseri Mağazası yanında bulunan DR. ERKİN KARA VE DR. BATIHAN ÖZLÜ DİŞ KLİNİĞİ’ne ve Yeni Mahalle İsmet İnönü Bulvarı üzerinde bulunan ERBA DENT DİŞ KLİNİĞİ’ne davet ederek, açılışa katılanlara teşekkür etti.
Diş dünyasının genç ve başarılı doktorları Dr. Erkin Kara ve Dr. Batıhan Özlü, ikinci diş kliniğini Mezitli’de açtı.

Soli Kavşağında açtıkları ilk klinik ile büyük ilgi gören genç doktorlar ikinci kliniklerini ERBA DENT adıyla Yenimahalle İsmet İnönü Bulvarı üzerinde hizmete soktu.
Yoğun ilginin olduğu açılış kurdelesini Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, CHP Mersin Milletvekili Adayları Mehmet Emin Ekmen, Gülcan Kış, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Hasan Engin, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe, Tırmıl Sanayi Sitesi Başkanı İlhan Çokgün, Mersin Diş Hekimleri Odası Başkanı Nilüfer Karaselçuk ile birlikte kesti. 
Açılışa katılanların alkışları arasında coşkulu bir şekilde gerçekleşen kurdele kesme törenine katılanlar kliniği gezerek Kara ve Özlü’den yapılacak faaliyetlerle ilgili bilgiler aldı. 
Açılışta kısa bir konuşma yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli’nin her geçen gün daha fazla gelişen ve büyüyen bir kent olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. 
Kliniğin açılış süreciyle ilgili bilgiler veren Dr. Erkin Kara, yaklaşık 3 yıl önce Soli Kavşağı civarında açtıkları DR. ERKİN KARA VE DR. BATIHAN ÖZLÜ DİŞ KLİNİĞİNİN hemen arkasında gelen pandemi sürecine rağmen büyük ilgi gördüğünü dile getirerek, “Oluşan yoğun talep üzerine, değerli halkımıza daha iyi hizmet verebilmek adına ikinci şubemizi açmaya karar verdik. İsmet İnönü Bulvarı Üzerinde yer alan ERBA DENT DİŞ KLİNİĞİ’mizi de en yeni ve modern cihazlarla donattık. En iyi ve kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi.
Dr. Batıhan Özlü de, Mersin’de yaşayan herkesi daha sağlıklı ve yüksek yaşam kalitesi için Soli Kavşağı Groseri Mağazası yanında bulunan DR. ERKİN KARA VE DR. BATIHAN ÖZLÜ DİŞ KLİNİĞİ’ne ve Yeni Mahalle İsmet İnönü Bulvarı üzerinde bulunan ERBA DENT DİŞ KLİNİĞİ’ne davet ederek, açılışa katılanlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.