halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR GENCİ DOĞA KAMPINDA

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 03.08.2023 - 17:04, Güncelleme: 03.08.2023 - 17:04 1287+ kez okundu.
 

TOROSLAR GENCİ DOĞA KAMPINDA

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bu yaz tatilinde de gençleri unutmadı. Toroslar Belediyesi, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü (BÖF) ve Türkiye İzcilik Federasyonu Mersin İl Temsilciliği işbirliğinde düzenlenen “Toroslar Gençliği Doğa Kampı’nda” etkinliğinde, 450 genç kamp deneyimi yaşayacak.

Başkan Yılmaz, Güzelyayla Mahallesi’nde gerçekleşen kampın ilk dönemine katılan gençleri Yunus Emre Kültür Merkezi önünden uğurlayarak, iyi eğlenceler diledi. İlçenin dört bir yanından gelen gençler ise doğanın tadını çıkarırken, eğitici ve öğretici etkinliklerin yanı sıra spor ve eğlence dolu aktivitelerle moral depoluyor. “KAMP, 9 DÖNEM YAPILACAK” 7 Eylül 2023 tarihinde sona erecek ve 9 dönem boyunca 3’er gün yapılacak etkinliğe; ortaokul ve lisede eğitim gören kız ve erkek öğrenciler katılıyor. Her dönem için 50 gencin yer alacağı etkinliğin ilk dönemi oldukça heyecanlı geçti. Kampta yeni dostluklar kurarak, unutulmaz anlar yaşayan gençler; hem eğitici hem de eğlenceli bir kamp yaptıklarını belirterek, kendilerine böyle bir imkan sunan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a ve Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür etti. BAŞKAN YILMAZ; “GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ” Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, gençlerin yaz dönemini daha verimli geçirmeleri amacıyla “Torolar İlerle Gençlik Seninle” Projesi kapsamında gençlik kampları düzenlediklerini söyledi. Gençlere yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam edeceklerini belirten Başkan Yılmaz, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirdikleri kamp etkinliğine katılan tüm gençleri bu özgüvenleri dolayısıyla tebrik ederek; “Gençlik kamplarının en güzel yaşanmışlığı, yeni dostlukların kurulması ve kamp deneyimlerinin yıllarca unutulmamasıdır. Biz de Toroslar Belediyesi olarak gençlerimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerimiz, bizim geleceğimiz. Onlara güveniyoruz. Onlarla birlikte yol yürümeye ve projeler gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bu yaz tatilinde de gençleri unutmadı. Toroslar Belediyesi, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü (BÖF) ve Türkiye İzcilik Federasyonu Mersin İl Temsilciliği işbirliğinde düzenlenen “Toroslar Gençliği Doğa Kampı’nda” etkinliğinde, 450 genç kamp deneyimi yaşayacak.

Başkan Yılmaz, Güzelyayla Mahallesi’nde gerçekleşen kampın ilk dönemine katılan gençleri Yunus Emre Kültür Merkezi önünden uğurlayarak, iyi eğlenceler diledi.

İlçenin dört bir yanından gelen gençler ise doğanın tadını çıkarırken, eğitici ve öğretici etkinliklerin yanı sıra spor ve eğlence dolu aktivitelerle moral depoluyor.

“KAMP, 9 DÖNEM YAPILACAK”

7 Eylül 2023 tarihinde sona erecek ve 9 dönem boyunca 3’er gün yapılacak etkinliğe; ortaokul ve lisede eğitim gören kız ve erkek öğrenciler katılıyor. Her dönem için 50 gencin yer alacağı etkinliğin ilk dönemi oldukça heyecanlı geçti.

Kampta yeni dostluklar kurarak, unutulmaz anlar yaşayan gençler; hem eğitici hem de eğlenceli bir kamp yaptıklarını belirterek, kendilerine böyle bir imkan sunan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a ve Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

BAŞKAN YILMAZ; “GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, gençlerin yaz dönemini daha verimli geçirmeleri amacıyla “Torolar İlerle Gençlik Seninle” Projesi kapsamında gençlik kampları düzenlediklerini söyledi.

Gençlere yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam edeceklerini belirten Başkan Yılmaz, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirdikleri kamp etkinliğine katılan tüm gençleri bu özgüvenleri dolayısıyla tebrik ederek; “Gençlik kamplarının en güzel yaşanmışlığı, yeni dostlukların kurulması ve kamp deneyimlerinin yıllarca unutulmamasıdır. Biz de Toroslar Belediyesi olarak gençlerimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerimiz, bizim geleceğimiz. Onlara güveniyoruz. Onlarla birlikte yol yürümeye ve projeler gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.