halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

“MERSİN MİLLETVEKİLİ GÜLCAN KIŞ’A, CHP GENEL MERKEZİ’NDEN YENİ GÖREV”

Siyaset (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 16.08.2023 - 17:53, Güncelleme: 16.08.2023 - 17:53 17883+ kez okundu.
 

“MERSİN MİLLETVEKİLİ GÜLCAN KIŞ’A, CHP GENEL MERKEZİ’NDEN YENİ GÖREV”

Mersin’de başarılı bir iş insanı olarak adından söz ettiren ve uzun yıllar sonra CHP Mersin’de kadın milletvekili olarak, ikinci sırada aday gösterilen Kış, yaptığı çalışmalarla gündemden düşmüyor.

Başta Mersin’in yıllardır çözüm bekleyen sorunları olmak üzere, kadınların yaşadıkları sorunlardan, ekonomi sorunlarına, üniversite öğrencilerinin yaşadıkları sorunlardan, güncel sorunlara kadar her konu hakkında çalışma yapan Kış, şimdi de CHP Genel Merkezi tarafından Ekonomi Masası’na seçildi. CHP’nin uzman MYK üyeleri ve milletvekillerinden oluşan Ekonomi Masası’nda yer alan Kış, Türkiye’nin ciddi bir ekonomik krizle karşı karşıya olduğunu ve yerel seçimler öncesi Türkiye’nin farklı kentlerine giderek, vatandaşlarla, esnafla, iş adamlarıyla, STK’larla bir araya gelerek toplumun her kesimine kulak vereceklerini ifade etti. TBMM’de 28. Dönemin başlamasıyla beraber, önemli çalışmalara imza atan ve önemli görevlere getirilen Kış, CHP Grup Yönetim Kurulu Üyesi olurken, aynı zamanda  Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu’na seçildi. CHP’nin ekonomi alanındaki kurmay kadrosundan oluşan Yeni Ekonomi Masası’nda yer alan Kış, yerel seçimler sürecinde, ekonomi zirveleri, forumları ve toplantılarıyla yaptıkları tüm çalışmaları, çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaşacaklarını iletti. Türkiye’de yaşanan ekonomik buhranın etkilerini yerinde inceleyeceklerini ifade eden Kış, yerel seçimler sürecinde sürekli sahada olacaklarını vurguladı. İnşaat mühendisi olan Kış, birçok sivil toplum kuruluşunda önemli görevlerde bulunmuştur. Mersin İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyeliği, Mersin Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) Kurucu Üyeliği, ve Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır.  
Mersin’de başarılı bir iş insanı olarak adından söz ettiren ve uzun yıllar sonra CHP Mersin’de kadın milletvekili olarak, ikinci sırada aday gösterilen Kış, yaptığı çalışmalarla gündemden düşmüyor.

Başta Mersin’in yıllardır çözüm bekleyen sorunları olmak üzere, kadınların yaşadıkları sorunlardan, ekonomi sorunlarına, üniversite öğrencilerinin yaşadıkları sorunlardan, güncel sorunlara kadar her konu hakkında çalışma yapan Kış, şimdi de CHP Genel Merkezi tarafından Ekonomi Masası’na seçildi.

CHP’nin uzman MYK üyeleri ve milletvekillerinden oluşan Ekonomi Masası’nda yer alan Kış, Türkiye’nin ciddi bir ekonomik krizle karşı karşıya olduğunu ve yerel seçimler öncesi Türkiye’nin farklı kentlerine giderek, vatandaşlarla, esnafla, iş adamlarıyla, STK’larla bir araya gelerek toplumun her kesimine kulak vereceklerini ifade etti.

TBMM’de 28. Dönemin başlamasıyla beraber, önemli çalışmalara imza atan ve önemli görevlere getirilen Kış, CHP Grup Yönetim Kurulu Üyesi olurken, aynı zamanda  Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu’na seçildi.

CHP’nin ekonomi alanındaki kurmay kadrosundan oluşan Yeni Ekonomi Masası’nda yer alan Kış, yerel seçimler sürecinde, ekonomi zirveleri, forumları ve toplantılarıyla yaptıkları tüm çalışmaları, çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaşacaklarını iletti.

Türkiye’de yaşanan ekonomik buhranın etkilerini yerinde inceleyeceklerini ifade eden Kış, yerel seçimler sürecinde sürekli sahada olacaklarını vurguladı.

İnşaat mühendisi olan Kış, birçok sivil toplum kuruluşunda önemli görevlerde bulunmuştur. Mersin İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyeliği,  Mersin Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) Kurucu Üyeliği, ve Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.