halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN VALİSİNDEN İNŞAATI DEVAM EDEN OKULLARA İNCELEME ZİYARETİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 17.08.2023 - 13:21, Güncelleme: 17.08.2023 - 14:06 2239+ kez okundu.
 

MERSİN VALİSİNDEN İNŞAATI DEVAM EDEN OKULLARA İNCELEME ZİYARETİ

Mersin Valisi Ali Hamza PEHLİVAN, inşaatı devam eden Yenişehir 100. Yıl Akkent İlkokulu'nu ziyaret ederek yerinde inlemelerde bulundu.

 İl Milli Eğitim Müdürü Adem KOCA'nın da eşlik ettiği incelemede PEHLİVAN, inşası devam eden okul binasıyla ilgili bilgi alarak aynı kampüs içinde yer alan 100. Yıl Akkent Ortaokulu'nu ziyaret etti. Ziyarette Adem KOCA, "İl genelinde yeni eğitim öğretim yılı için tüm hazırlıklarımız planlamaya uygun olarak sürdürülmektedir. Bakanlığımızın himayeleri ve İl valisinin destekleriyle okul inşaatlarımız, bakım onarım çalışmalarımız ivedilikle yürütülmektedir. Mersin olarak eğitimde gelişerek, ilerleyerek her geçen yıl daha büyük başarılara imza atacağız. Emeği geçen herkese en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum." dedi.
Mersin Valisi Ali Hamza PEHLİVAN, inşaatı devam eden Yenişehir 100. Yıl Akkent İlkokulu'nu ziyaret ederek yerinde inlemelerde bulundu.

 İl Milli Eğitim Müdürü Adem KOCA'nın da eşlik ettiği incelemede PEHLİVAN, inşası devam eden okul binasıyla ilgili bilgi alarak aynı kampüs içinde yer alan 100. Yıl Akkent Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Ziyarette Adem KOCA, "İl genelinde yeni eğitim öğretim yılı için tüm hazırlıklarımız planlamaya uygun olarak sürdürülmektedir. Bakanlığımızın himayeleri ve İl valisinin destekleriyle okul inşaatlarımız, bakım onarım çalışmalarımız ivedilikle yürütülmektedir. Mersin olarak eğitimde gelişerek, ilerleyerek her geçen yıl daha büyük başarılara imza atacağız. Emeği geçen herkese en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.