halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CUMHURİYET HALK PARTİSİ MERSİN İL ÖRGÜTÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN ALTERNATİF TÖREN

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 30.08.2023 - 22:37, Güncelleme: 30.08.2023 - 22:37 1138+ kez okundu.
 

CUMHURİYET HALK PARTİSİ MERSİN İL ÖRGÜTÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN ALTERNATİF TÖREN

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl örgütü tarafından düzenlenen alternatif törene İl Başkanımız Koral Ömür il yönetimi ile katıldı. Törende konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Koral Ömür ;

’’Bugün, Türk Halkının bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olan 30 Ağustos Zaferi’ni 101. Yılında gurur ve coşkuyla anıyoruz. Bu anlamlı günde sizleri sevgi saygıyla selamlıyorum. 30 Ağustos, sadece bir zafer günü değil, aynı zamanda milletimizin birlik ve beraberliğini, mücadele kararlarını ve inancını temsil eden bir tarihtir. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde verilen bu mücadele, emperyalizme karşı, sömürgeciliğe karşı direnişi dünyadaki en güzel örneğidir. Bu mücadele sömüren ve esaret altındaki haklara da umut olmuş bir zaferdir. 30 Ağustos zaferine giden süreç, işgale ve esarete karşı direnme iradesiyle birleşen ve kuvayi milliye hareketine dönüşen bir halkın yaktığı ateşle başlamıştır. Ve kanla savaşla verdiği bir bağımsızlık mücadelesiyle sona ermiştir. Ülkemizi işgalden ve esaretten kurtaran bu kuvayi milliye hareketinin vücut bulmuş hali, bir hareketten ideolojik bir partiye dönüşmüş Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bugün bu mücadele ruhu partimizin bayrağında, programında ve her bir üyemizin yüreğinde benliğinde yaşamaya devam etmektedir. Bağımsızlık ve birliktelik mücadelesinin hiçbir zaman bitmediği, demokratik çağdaş ve laik Cumhuriyete karşı tehditlerin, halkın, basının, düşünenlerin özgürlüğüne karşı tehditlerin artarak devam ettiği, adaletin yerle bir edildiği bu baskı ortamında, ülkenin en çok ihtiyacı olan şey güçlü ve tek vücut olmuş bir Cumhuriyet Halk Partisidir. Değerli partililerim, bu millete karşı bir sorumluluğumuz var. Bu ülkede Cumhuriyet değerlerini, demokrasiyi, eşitlik ve adalet değerlerini koruma ve yeniden sağlama sorumluluğumuz var. Bu sorumluluk bilinciyle, ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu süreçte, birlik ve beraberlik içinde, Cumhuriyet Halk Partisi ruhunu her zaman canlı tutarak, yılmadan ümitsizliğe kapılmadan, bu ülkeye yeniden demokrasiyi özgürlüğü refaha getirmek için çalışmalıyız. Değerli Partililerim, sevgili Mersinliler; 30 Ağustos Zaferi’nin 101. Yıldönümünde, Başkomutanımız, Önderimiz, Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşı Kahramanı Genel Başkanımız İsmet İnönü’yü ve vatanı için kendini feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Zafer Bayramınız kutlu olsun.’’ Diyerek sözlerini tamamladı.
30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl örgütü tarafından düzenlenen alternatif törene İl Başkanımız Koral Ömür il yönetimi ile katıldı. Törende konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Koral Ömür ;

’’Bugün, Türk Halkının bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olan 30 Ağustos Zaferi’ni 101. Yılında gurur ve coşkuyla anıyoruz. Bu anlamlı günde sizleri sevgi saygıyla selamlıyorum.

30 Ağustos, sadece bir zafer günü değil, aynı zamanda milletimizin birlik ve beraberliğini, mücadele kararlarını ve inancını temsil eden bir tarihtir. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde verilen bu mücadele, emperyalizme karşı, sömürgeciliğe karşı direnişi dünyadaki en güzel örneğidir. Bu mücadele sömüren ve esaret altındaki haklara da umut olmuş bir zaferdir.

30 Ağustos zaferine giden süreç, işgale ve esarete karşı direnme iradesiyle birleşen ve kuvayi milliye hareketine dönüşen bir halkın yaktığı ateşle başlamıştır. Ve kanla savaşla verdiği bir bağımsızlık mücadelesiyle sona ermiştir.

Ülkemizi işgalden ve esaretten kurtaran bu kuvayi milliye hareketinin vücut bulmuş hali, bir hareketten ideolojik bir partiye dönüşmüş Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bugün bu mücadele ruhu partimizin bayrağında, programında ve her bir üyemizin yüreğinde benliğinde yaşamaya devam etmektedir.

Bağımsızlık ve birliktelik mücadelesinin hiçbir zaman bitmediği, demokratik çağdaş ve laik Cumhuriyete karşı tehditlerin, halkın, basının, düşünenlerin özgürlüğüne karşı tehditlerin artarak devam ettiği, adaletin yerle bir edildiği bu baskı ortamında, ülkenin en çok ihtiyacı olan şey güçlü ve tek vücut olmuş bir Cumhuriyet Halk Partisidir.

Değerli partililerim, bu millete karşı bir sorumluluğumuz var. Bu ülkede Cumhuriyet değerlerini, demokrasiyi, eşitlik ve adalet değerlerini koruma ve yeniden sağlama sorumluluğumuz var.

Bu sorumluluk bilinciyle, ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu süreçte, birlik ve beraberlik içinde, Cumhuriyet Halk Partisi ruhunu her zaman canlı tutarak, yılmadan ümitsizliğe kapılmadan, bu ülkeye yeniden demokrasiyi özgürlüğü refaha getirmek için çalışmalıyız.

Değerli Partililerim, sevgili Mersinliler;

30 Ağustos Zaferi’nin 101. Yıldönümünde, Başkomutanımız, Önderimiz, Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşı Kahramanı Genel Başkanımız İsmet İnönü’yü ve vatanı için kendini feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Zafer Bayramınız kutlu olsun.’’ Diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.