halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DEVA PARTİSİ MERSİN MİLLETVEKİLİ MEHMET EMİN EKMEN, ÇERMİKLİLER GECESİNE KATILDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 10.09.2023 - 21:41, Güncelleme: 10.09.2023 - 21:41 1922+ kez okundu.
 

DEVA PARTİSİ MERSİN MİLLETVEKİLİ MEHMET EMİN EKMEN, ÇERMİKLİLER GECESİNE KATILDI

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Çermikliler Derneği’nin düzenlediği geceye katıldı.

Üç gün boyunca Mersin’de bulunan DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, DEVA Partisi İl Teşkilatı heyetiyle birlikte açılışlar, oda, dernek, kanaat önderleri, iş insanları ve hasta ziyaretlerinde bulundu. Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay, Akdeniz İlçe Başkanı Özcan Demir ve Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan ile birlikte Çermikliler Derneği’nin düzenlediği geceye de katılan Ekmen, hemşehri derneklerinin Mersin’i sahiplenme açısından önemini vurguladı.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Çermikliler Derneği’nin düzenlediği geceye katıldı.

Üç gün boyunca Mersinde bulunan  DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, DEVA Partisi İl Teşkilatı heyetiyle birlikte açılışlar, oda, dernek, kanaat önderleri, iş insanları ve hasta ziyaretlerinde bulundu.

Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay, Akdeniz İlçe Başkanı Özcan Demir ve Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan ile birlikte Çermikliler Derneğinin düzenlediği geceye de katılan Ekmen, hemşehri derneklerinin Mersini sahiplenme açısından önemini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.