halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MİLLETVEKİLİ BOZAN: DEPREMZEDE YURTTAŞA PARA CEZASI KESMEK VİCDANİ DEĞİLDİR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 12.09.2023 - 11:32, Güncelleme: 12.09.2023 - 11:32 2260+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ BOZAN: DEPREMZEDE YURTTAŞA PARA CEZASI KESMEK VİCDANİ DEĞİLDİR

Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, sahilde mısır satarak hayatını idame ettirmeye çalışan bir depremzedeye Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından para cezası kesilmesini eleştirerek, “Vicdani değil” yorumunda bulundu.

Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekilleri Av. Ali Bozan ve Perihan Koca, Akdeniz ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdikleri sırada Hataylı depremzede Süleyman Güven, “Sizi Allah gönderdi” diyerek derdini dile getirdi. Hataylı depremzede Süleyman Güven, depremin ardından ailesiyle birlikte Mersin’e yerleştiğini ve hayatını idame ettirmek için sahilde mısır sattığını söyledi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıtası tarafından depremzede olduğunu söylemesine rağmen kendisine sahilde mısır sattığı için 617 lira ceza kesildiğini belirten Güven, yaşadığı mağduriyetten yakındı. BOZAN: “BU CEZA İPTAL EDİLMELİDİR” Güven, “Depremzedeyim dedim ama dinlemeyip cezayı kestiler. Fotoğrafımı çektiler. İstersem 5-6 gün çalışır cezayı öderim” diye konuştu. Hataylı depremzedeye kesilen cezanın vicdani olmadığını söyleyen Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne kesilen cezayı iptal etmeleri çağrısında bulundu. Milletvekili Bozan, “Yıkımı yaşayan bir depremzedeye bu cezanın kesilmesi vicdani değildir. Depremzede olduğunu söylemene rağmen bu cezayı yazmamaları lazımdı. Cezayı kesen zabıtanın kim olduğu önemli değil. Sen Hatay’da deprem yıkımından zarar görüp buraya gelmiş ve mısır satarak ayakta durmaya çalışıyorsun; bunu bilmelerine rağmen sana ceza kesmek zulümdür. Bu ceza iptal edilmelidir” dedi.
Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, sahilde mısır satarak hayatını idame ettirmeye çalışan bir depremzedeye Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından para cezası kesilmesini eleştirerek, “Vicdani değil” yorumunda bulundu.

Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekilleri Av. Ali Bozan ve Perihan Koca, Akdeniz ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdikleri sırada Hataylı depremzede Süleyman Güven, “Sizi Allah gönderdi” diyerek derdini dile getirdi. Hataylı depremzede Süleyman Güven, depremin ardından ailesiyle birlikte Mersin’e yerleştiğini ve hayatını idame ettirmek için sahilde mısır sattığını söyledi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıtası tarafından depremzede olduğunu söylemesine rağmen kendisine sahilde mısır sattığı için 617 lira ceza kesildiğini belirten Güven, yaşadığı mağduriyetten yakındı.

BOZAN: “BU CEZA İPTAL EDİLMELİDİR”

Güven, “Depremzedeyim dedim ama dinlemeyip cezayı kestiler. Fotoğrafımı çektiler. İstersem 5-6 gün çalışır cezayı öderim” diye konuştu.

Hataylı depremzedeye kesilen cezanın vicdani olmadığını söyleyen Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne kesilen cezayı iptal etmeleri çağrısında bulundu. Milletvekili Bozan, “Yıkımı yaşayan bir depremzedeye bu cezanın kesilmesi vicdani değildir. Depremzede olduğunu söylemene rağmen bu cezayı yazmamaları lazımdı. Cezayı kesen zabıtanın kim olduğu önemli değil. Sen Hatay’da deprem yıkımından zarar görüp buraya gelmiş ve mısır satarak ayakta durmaya çalışıyorsun; bunu bilmelerine rağmen sana ceza kesmek zulümdür. Bu ceza iptal edilmelidir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.