halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

"ŞEHİT ANNESİ EĞİTİM HAYATINA DEVAM EDİYOR"

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 03.10.2023 - 16:46, Güncelleme: 03.10.2023 - 16:52 2340+ kez okundu.
 

"ŞEHİT ANNESİ EĞİTİM HAYATINA DEVAM EDİYOR"

Mersin Valisi Ali Hamza PEHLİVAN, Toros Üniversitesini ziyaret ederek öğrenim hayatına Toros Üniversitesinde devam eden şehit annesi Ayla ÇİĞA'ya başarı belgesi takdim etti.

Ziyareti sırasında Mersin Valisi Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer ARIÖZ, İl Milli Eğitim Müdürü Adem KOCA ve Toroslar Kaymakamı İbrahim ÇENET eşlik etti. Vali şehidimiz Yiğitcan ÇİĞA'nın anneleri  Ayla ÇİĞA'ya Toros Üniversitesi İngilizce Psikoloji Bölümü'nü kazanarak öğrenim hayatına başlamasından dolayı başarı plaketi takdim etti. Adem KOCA, "Okumanın, öğrenmenin yaşı yok. Beşikten mezara kadar ilim öğrenmek bizim düsturumuzdur. Koşullarımız ne olursa olsun, yaşımız ne olursa olsun elimizden geldiği kadar öğrenmeye, çalışmaya, gayret etmeye devam etmeliyiz. Devletimizin vatandaşlarına sunduğu birçok ücretsiz eğitim imkânı var. Bu imkanlardan yaralanmalı, evlatlarımıza örnek olmalıyız. Kalbimizde yeri dolmayacak şehidimizin annesi  Ayla ÇİĞA Hanımefendi'yi en kalbi duygularımla tebrik ediyor, başarısının daim ve herkese örnek olmasını temenni ediyorum." dedi.
Mersin Valisi Ali Hamza PEHLİVAN, Toros Üniversitesini ziyaret ederek öğrenim hayatına Toros Üniversitesinde devam eden şehit annesi Ayla ÇİĞA'ya başarı belgesi takdim etti.

Ziyareti sırasında Mersin Valisi Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer ARIÖZ, İl Milli Eğitim Müdürü Adem KOCA ve Toroslar Kaymakamı İbrahim ÇENET eşlik etti.

Vali şehidimiz Yiğitcan ÇİĞA'nın anneleri  Ayla ÇİĞA'ya Toros Üniversitesi İngilizce Psikoloji Bölümü'nü kazanarak öğrenim hayatına başlamasından dolayı başarı plaketi takdim etti.

Adem KOCA, "Okumanın, öğrenmenin yaşı yok. Beşikten mezara kadar ilim öğrenmek bizim düsturumuzdur. Koşullarımız ne olursa olsun, yaşımız ne olursa olsun elimizden geldiği kadar öğrenmeye, çalışmaya, gayret etmeye devam etmeliyiz. Devletimizin vatandaşlarına sunduğu birçok ücretsiz eğitim imkânı var. Bu imkanlardan yaralanmalı, evlatlarımıza örnek olmalıyız. Kalbimizde yeri dolmayacak şehidimizin annesi  Ayla ÇİĞA Hanımefendi'yi en kalbi duygularımla tebrik ediyor, başarısının daim ve herkese örnek olmasını temenni ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.