halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MİLLETVEKİLİ BOZAN: “GENCECİK BİR ÖĞRETMENİN AKKUYU CEHENNEMİNDE YAŞAMINI YİTİRMESİNİN SORUMLUSU AKP İKTİDARIDIR”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 19.10.2023 - 12:23, Güncelleme: 19.10.2023 - 12:23 2515+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ BOZAN: “GENCECİK BİR ÖĞRETMENİN AKKUYU CEHENNEMİNDE YAŞAMINI YİTİRMESİNİN SORUMLUSU AKP İKTİDARIDIR”

Akkuyu Nükleer Santrali’nde çalışırken düşerek beyin kanaması geçiren atanamayan öğretmen İlyas Bul, bugün Mersin Şehir Hastanesi’nde verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, “Bu bir cinayettir. Vebali de gençleri geleceksizleştiren AKP iktidarınındır” dedi. Atanamadığı için Akkuyu Nükleer Santrali’nde çalışmaya başlayan 26 yaşındaki İngilizce Öğretmeni İlyas Bul, iş sahasında düşerek geçirdiği beyin kanamasından dolayı Mersin Şehir Hastanesi’nde yaşam mücadelesi veriyordu. Bul, bugün sabah saatlerinde yaşam mücadelesine yenik düştü ve yaşamını yitirdi. ATANAMAYAN ÖĞRETMEN AKKUYU’DA YAŞAMINI YİTİRDİ Atanamadığı için çareyi başka alanlarda çalışmakta bulan İngilizce öğretmeni İlyas Bul’un, Akkuyu Nükleer Santrali’nde çalışırken düşerek beyin kanaması geçirmesini “kaza” değil, AKP iktidarının gençlerin geleceği ile oynaması olarak yorumlayan Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, “Akkuyu, ilk günden beri skandalların santrali oldu. Birçok işçinin kölelik şartlarında çalıştırıldığı Akkuyu’da daha önümüzdeki günlerde tüm kamuoyuna yansıyan bir zehirlenme vakası yaşandı. İnsanların canını ucuz gören bu siyasi iktidar, halka bu zulmü reva görüyor. Sonuç ne oldu? Hiçbir şey. Çünkü denetim yok, tedbir yok. Şimdi de atanamayan 26 yaşındaki bir İngilizce öğretmeni Akkuyu iş sahasında düşerek beyin kanaması geçirdi. Adı İlyas Bul. Mersin Şehir Hastanesi’nde yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyordu. Atanamadığı için çareyi Akkuyu’da çalışmakta bulmuş. Bu, ülkedeki gençlerin yaşadığı gerçekliğin resmidir. Gençler geleceksizleştirildi. Bakın atanamayan öğretmen diyoruz. Okulda öğrencilerle birlikte olması gereken bir öğretmenin, Akkuyu Santrali cehenneminde son bulan yaşam mücadelesini konuşuyoruz. Gencecik bir öğretmenin Akkuyu cehenneminde yaşamını yitirmesinin sorumlusu AKP iktidarıdır. Bu gencimizin ve geleceksizleştirilmiş daha milyonlarca gencimizin yaşadıklarının vebali AKP iktidarının boynunadır. Derhal skandallar ve acı olaylarla gündemden düşmeyen Akkuyu cehennemine el atılmalıdır” dedi.  
Akkuyu Nükleer Santrali’nde çalışırken düşerek beyin kanaması geçiren atanamayan öğretmen İlyas Bul, bugün Mersin Şehir Hastanesi’nde verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, “Bu bir cinayettir. Vebali de gençleri geleceksizleştiren AKP iktidarınındır” dedi.

Atanamadığı için Akkuyu Nükleer Santrali’nde çalışmaya başlayan 26 yaşındaki İngilizce Öğretmeni İlyas Bul, iş sahasında düşerek geçirdiği beyin kanamasından dolayı Mersin Şehir Hastanesi’nde yaşam mücadelesi veriyordu. Bul, bugün sabah saatlerinde yaşam mücadelesine yenik düştü ve yaşamını yitirdi.

ATANAMAYAN ÖĞRETMEN AKKUYU’DA YAŞAMINI YİTİRDİ

Atanamadığı için çareyi başka alanlarda çalışmakta bulan İngilizce öğretmeni İlyas Bul’un, Akkuyu Nükleer Santrali’nde çalışırken düşerek beyin kanaması geçirmesini “kaza” değil, AKP iktidarının gençlerin geleceği ile oynaması olarak yorumlayan Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, “Akkuyu, ilk günden beri skandalların santrali oldu. Birçok işçinin kölelik şartlarında çalıştırıldığı Akkuyu’da daha önümüzdeki günlerde tüm kamuoyuna yansıyan bir zehirlenme vakası yaşandı. İnsanların canını ucuz gören bu siyasi iktidar, halka bu zulmü reva görüyor. Sonuç ne oldu? Hiçbir şey. Çünkü denetim yok, tedbir yok. Şimdi de atanamayan 26 yaşındaki bir İngilizce öğretmeni Akkuyu iş sahasında düşerek beyin kanaması geçirdi. Adı İlyas Bul. Mersin Şehir Hastanesi’nde yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyordu. Atanamadığı için çareyi Akkuyu’da çalışmakta bulmuş. Bu, ülkedeki gençlerin yaşadığı gerçekliğin resmidir. Gençler geleceksizleştirildi. Bakın atanamayan öğretmen diyoruz. Okulda öğrencilerle birlikte olması gereken bir öğretmenin, Akkuyu Santrali cehenneminde son bulan yaşam mücadelesini konuşuyoruz. Gencecik bir öğretmenin Akkuyu cehenneminde yaşamını yitirmesinin sorumlusu AKP iktidarıdır. Bu gencimizin ve geleceksizleştirilmiş daha milyonlarca gencimizin yaşadıklarının vebali AKP iktidarının boynunadır. Derhal skandallar ve acı olaylarla gündemden düşmeyen Akkuyu cehennemine el atılmalıdır” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.