halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİNDE POLİS UYUŞTURUCUYA DUVAR OLDU

Asayiş (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 27.10.2023 - 13:05, Güncelleme: 27.10.2023 - 13:05 5185+ kez okundu.
 

MERSİNDE POLİS UYUŞTURUCUYA DUVAR OLDU

Mersin Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahıslarına yönelik operasyon düzenledi.

eylemlerinin deşifre edilmesi ve suç unsurları ile birlikte yakalanmaları amacıyla yapılan çalışmalarında teknik ve fiziki çalışmalar neticesinde; İlimize denizyoluyla uyuşturucu madde sokulacağının bilgisine ulaşan ekiplerimiz,  Mersin Uluslararası Limanında yapılan aramada yasal yükü muz olan konteynerda 530 paket halinde toplamda ağırlığı 610 Kilogram olan KOKAİN maddesi ele geçirilmiş,  gerekli tahkikata başlanılmıştır. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.
Mersin Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahıslarına yönelik operasyon düzenledi.

eylemlerinin deşifre edilmesi ve suç unsurları ile birlikte yakalanmaları amacıyla yapılan çalışmalarında teknik ve fiziki çalışmalar neticesinde;

İlimize denizyoluyla uyuşturucu madde sokulacağının bilgisine ulaşan ekiplerimiz,  Mersin Uluslararası Limanında yapılan aramada yasal yükü muz olan konteynerda 530 paket halinde toplamda ağırlığı 610 Kilogram olan KOKAİN maddesi ele geçirilmiş,  gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.