halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MEZİTLİ’DE 100. YILDA DEV TEMEL ATMA TÖRENİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 27.10.2023 - 20:12, Güncelleme: 27.10.2023 - 20:12 1562+ kez okundu.
 

MEZİTLİ’DE 100. YILDA DEV TEMEL ATMA TÖRENİ

Mezitli’de 100 yıl coşkusu tüm hızıyla devam ediyor. Mezitli Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında Davultepe Kapalı Yüzme Havuzu’nun temel atma töreni gerçekleşti.

Temel atma törenine; Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra, STK temsilcileri, siyasi parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve bölge halkı yoğun ilgi gösterdi. Cumhuriyet Mahallesi, GMK Bulvarı üzerinde bulunan Kapalı Yüzme Havuzu, yaklaşık bin 550 metrekare arsa üzerine inşa edilecek. Öte yandan bin metre karelik peyzaj alanı ve yine bin metrekarelik açık otopark alanı bulunacak. Kapalı Yüzme Havuzunun tamamlanması halinde içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, Fitness Salonu ve özel kullanım alanları yer alacak. “ÖZ KAYNAKLARIMIZI KULLANIYORUZ, HİÇBİR BORCUMUZ YOK” Başarılı bir belediyecilik modeli yürüttüklerini dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Yaklaşık 1 haftadır 100. Yılı kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledik. Emeklilerimize 1000 TL ikramiye dağıtıyoruz. İlçemizde yaşayan depremzede vatandaşlarımız için açtığımız Giyim Mağazası’nda sıfır kıyafet yardımında bulunuyoruz. Bunların yanı sıra Kuzucu Mahallemizde Gönüllü Evi ve Muhtarlık Binasının açılışını gerçekleştirdik. Tenis ve Satranç Turnuvalarını Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenledik. Üniversite öğrencilerimize 28 Ekim günü 5 bin 500 TL’yi hesaplarına yatırmış olacağız. Buna benzer birçok çalışmamız oldu. Tüm bunları yaparken devletten hiçbir yardım almıyoruz. Kredi almadan kendi öz kaynaklarımızdan yararlanarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her halde Türkiye’de borcu olmadan bu tür çalışmalar yürüten başka bir belediye yoktur. Başarılı belediyecilik yaptığımızı düşünüyorum” ifadelerine yer verdi. “DAVULTEPE’YE SPOR TEMALI YATIRIMLAR YAPACAĞIZ” Başkan Tarhan şöyle devam etti; “Davultepe bölgemizdeki Adem Gök Stadyumun bulunduğu yerde problem vardı. Orayı da çözümledik, şu an da stadın bulunduğu yerde 11 dönümlük yeri belediyemize geçirdik. Eskiden oraya yatırım yapamıyorduk.Halkımızın da taleplerini dinleyeceğiz. Hareketli bir yer yapmak için ne yapmamız gerektiği üzerine düşünüyoruz. Her kesime hizmet eden bir tesis olmasını istiyorum. Davultepe Bölgemize spor temalı yatırımlarla ağırlık vermek istiyoruz. Bu yüzden Kapalı Yüzme Havuzumuzu da bu bölgeye yaptık. Temel atma törenimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Projemiz şimdiden hayırlı uğurlu olsun”  
Mezitli’de 100 yıl coşkusu tüm hızıyla devam ediyor. Mezitli Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında Davultepe Kapalı Yüzme Havuzu’nun temel atma töreni gerçekleşti.

Temel atma törenine; Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra, STK temsilcileri, siyasi parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve bölge halkı yoğun ilgi gösterdi. Cumhuriyet Mahallesi, GMK Bulvarı üzerinde bulunan Kapalı Yüzme Havuzu, yaklaşık bin 550 metrekare arsa üzerine inşa edilecek. Öte yandan bin metre karelik peyzaj alanı ve yine bin metrekarelik açık otopark alanı bulunacak. Kapalı Yüzme Havuzunun tamamlanması halinde içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, Fitness Salonu ve özel kullanım alanları yer alacak.

“ÖZ KAYNAKLARIMIZI KULLANIYORUZ, HİÇBİR BORCUMUZ YOK”

Başarılı bir belediyecilik modeli yürüttüklerini dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Yaklaşık 1 haftadır 100. Yılı kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledik. Emeklilerimize 1000 TL ikramiye dağıtıyoruz. İlçemizde yaşayan depremzede vatandaşlarımız için açtığımız Giyim Mağazası’nda sıfır kıyafet yardımında bulunuyoruz. Bunların yanı sıra Kuzucu Mahallemizde Gönüllü Evi ve Muhtarlık Binasının açılışını gerçekleştirdik. Tenis ve Satranç Turnuvalarını Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenledik. Üniversite öğrencilerimize 28 Ekim günü 5 bin 500 TL’yi hesaplarına yatırmış olacağız. Buna benzer birçok çalışmamız oldu. Tüm bunları yaparken devletten hiçbir yardım almıyoruz. Kredi almadan kendi öz kaynaklarımızdan yararlanarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her halde Türkiye’de borcu olmadan bu tür çalışmalar yürüten başka bir belediye yoktur. Başarılı belediyecilik yaptığımızı düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

“DAVULTEPE’YE SPOR TEMALI YATIRIMLAR YAPACAĞIZ”

Başkan Tarhan şöyle devam etti; “Davultepe bölgemizdeki Adem Gök Stadyumun bulunduğu yerde problem vardı. Orayı da çözümledik, şu an da stadın bulunduğu yerde 11 dönümlük yeri belediyemize geçirdik. Eskiden oraya yatırım yapamıyorduk.Halkımızın da taleplerini dinleyeceğiz. Hareketli bir yer yapmak için ne yapmamız gerektiği üzerine düşünüyoruz. Her kesime hizmet eden bir tesis olmasını istiyorum. Davultepe Bölgemize spor temalı yatırımlarla ağırlık vermek istiyoruz. Bu yüzden Kapalı Yüzme Havuzumuzu da bu bölgeye yaptık. Temel atma törenimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Projemiz şimdiden hayırlı uğurlu olsun”

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.