halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR KENT KOROSU YENİ KURSİYERLERİNİ BEKLİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 02.11.2023 - 15:21, Güncelleme: 02.11.2023 - 15:21 1405+ kez okundu.
 

TOROSLAR KENT KOROSU YENİ KURSİYERLERİNİ BEKLİYOR

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, müzik enstrümanı kullanmak ve ses eğitimi almak isteyen çocuk ve yetişkinler için Toroslar Kent Korosu’nu kurdu.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “7’den 70’e herkesi, kültür ve sanata yönelik eğitim ve etkinliklerimizle buluşturmaya, kentimizin kültürel zenginliğini ortaya çıkarmaya devam edeceğiz” dedi. 56 branştaki mesleki eğitim kurslarıyla binlerce kişiye meslek edindirerek istihdamlarına katkı sunan Toroslar Belediyesi, el sanatlarının yanında ücretsiz müzik kursları da açtı. Şef Ahmet Özer ve İlhan Pamuk tarafından verilen; Türk Halk Müziği, Bağlama, Şan ve Koro Çalışmalarına, ayrıca Ney Derslerine katılmak isteyen vatandaşlar, 0553 746 6072 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilir ya da kayıtlarını oluşturabilirler. Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılan Toroslar Kent Korosu’nda kursiyerler aynı zamanda nota, tavır ve usul eğitimleri de alıyor.  Türk Halk Müziği Kursu; hafta içi her gün 17.00-21.00, Ney Dersi; Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri 11.00-17.00, Bağlama Dersi; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günleri 17.00-20.00, Koro Çalışması; Cuma günü 17.00-20.00 saatlerinde Akbelen Mahallesi Koray Aydın Stadı’nda bulunan Konferans Salonu’nda veriliyor.   BAŞKAN YILMAZ; “7’DEN 70’E HERKES İÇİN KÜLTÜR SANAT DİYORUZ”   Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, hobi ve sanat kurslarıyla kültür ve sanata ilgi duyan vatandaşların yeteneklerini de ortaya çıkardıklarını söyledi. “Toroslar; sağlıkta, eğitimde, kültürde, sanatta,  turizmde, sporda ve birçok alanda gelişiyor” diyen Başkan Yılmaz; “Mersinimizin tarihine, kültürüne ve sanatına sahip çıkıyoruz. Sosyal ve Çevik Belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiğimiz birçok proje ve çalışmalarımızda vatandaşlarımızın kültür ve sanat hayatlarına dokunmanın yanı sıra yeni iş kapıları açıyor, ev ekonomilerine katkıda bulunmalarına da destek veriyoruz. Müzik eğitimi almak isteyen vatandaşlarımız için de Toroslar Kent Koromuzu kurduk. Tüm hemşehrilerimizi ücretsiz kurslarımıza bekliyoruz” diye konuştu.
Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, müzik enstrümanı kullanmak ve ses eğitimi almak isteyen çocuk ve yetişkinler için Toroslar Kent Korosu’nu kurdu.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “7’den 70’e herkesi, kültür ve sanata yönelik eğitim ve etkinliklerimizle buluşturmaya, kentimizin kültürel zenginliğini ortaya çıkarmaya devam edeceğiz” dedi.

56 branştaki mesleki eğitim kurslarıyla binlerce kişiye meslek edindirerek istihdamlarına katkı sunan Toroslar Belediyesi, el sanatlarının yanında ücretsiz müzik kursları da açtı.

Şef Ahmet Özer ve İlhan Pamuk tarafından verilen; Türk Halk Müziği, Bağlama, Şan ve Koro Çalışmalarına, ayrıca Ney Derslerine katılmak isteyen vatandaşlar, 0553 746 6072 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilir ya da kayıtlarını oluşturabilirler.

Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılan Toroslar Kent Korosu’nda kursiyerler aynı zamanda nota, tavır ve usul eğitimleri de alıyor. 

Türk Halk Müziği Kursu; hafta içi her gün 17.00-21.00, Ney Dersi; Cumartesi, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba günleri 11.00-17.00, Bağlama Dersi; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günleri 17.00-20.00, Koro Çalışması; Cuma günü 17.00-20.00 saatlerinde Akbelen Mahallesi Koray Aydın Stadı’nda bulunan Konferans Salonu’nda veriliyor.

 

BAŞKAN YILMAZ; “7’DEN 70’E HERKES İÇİN KÜLTÜR SANAT DİYORUZ”

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, hobi ve sanat kurslarıyla kültür ve sanata ilgi duyan vatandaşların yeteneklerini de ortaya çıkardıklarını söyledi.

“Toroslar; sağlıkta, eğitimde, kültürde, sanatta,  turizmde, sporda ve birçok alanda gelişiyor” diyen Başkan Yılmaz; “Mersinimizin tarihine, kültürüne ve sanatına sahip çıkıyoruz. Sosyal ve Çevik Belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiğimiz birçok proje ve çalışmalarımızda vatandaşlarımızın kültür ve sanat hayatlarına dokunmanın yanı sıra yeni iş kapıları açıyor, ev ekonomilerine katkıda bulunmalarına da destek veriyoruz. Müzik eğitimi almak isteyen vatandaşlarımız için de Toroslar Kent Koromuzu kurduk. Tüm hemşehrilerimizi ücretsiz kurslarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.