halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BOZYAZI ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ’NDE TOPLANTI YAPILDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 08.11.2023 - 10:19, Güncelleme: 08.11.2023 - 10:19 1781+ kez okundu.
 

BOZYAZI ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ’NDE TOPLANTI YAPILDI

Mersin Orman Bölge Müdürlüğümüze bağlı Bozyazı Orman İşletme Müdürlüğünde, orman köylülerini kalkındırma kooperatif başkanları ve muhtarlarla toplantı yapıldı.

Bozyazı Orman İşletme Müdürü Fahri Uzlar, İşletme Müdür Yardımcısı Davut Küçüktop ve işletme şeflerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Orman Köylülerini Kalkındırma Kooperatif Başkanı ve Yöneticileri ile Muhtarlara, çalışma politikalarımız, mevzuat değişikliği ve orman köylümüzün yeni hakları hakkında bilgiler verildi. ORKÖY (Orman ve Köy İşleri) destekleri konusunda yapılan bilgilendirme sonucu kooperatif ve muhtarlarımızın talepleri alındı. Karşılıklı görüş alışverişi yapılarak toplantı sona erdi.
Mersin Orman Bölge Müdürlüğümüze bağlı Bozyazı Orman İşletme Müdürlüğünde, orman köylülerini kalkındırma kooperatif başkanları ve muhtarlarla toplantı yapıldı.

Bozyazı Orman İşletme Müdürü Fahri Uzlar, İşletme Müdür Yardımcısı Davut Küçüktop ve işletme şeflerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Orman Köylülerini Kalkındırma Kooperatif Başkanı ve Yöneticileri ile Muhtarlara, çalışma politikalarımız, mevzuat değişikliği ve orman köylümüzün yeni hakları hakkında bilgiler verildi.

ORKÖY ( Orman ve Köy İşleri) destekleri konusunda yapılan bilgilendirme sonucu kooperatif ve muhtarlarımızın talepleri alındı. Karşılıklı görüş alışverişi yapılarak toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.