halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

HAFTANIN ÖĞRETMENİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 08.11.2023 - 10:41, Güncelleme: 08.11.2023 - 10:41 1809+ kez okundu.
 

HAFTANIN ÖĞRETMENİ

İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, eğitim alanındaki örnek çalışmalarıyla dikkat çeken öğretmenlerimizi her hafta makamında ağırlamaya devam ediyor.

Bu haftanın öğretmeni, eğitime sağladığı katkılar ve örnek proje çalışmalarıyla Mezitli Merkez Ortaokulu Sosyal Bilimler Öğretmeni Züleyha NURATA ÖZDEMİR oldu. İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ,  Züleyha NURATA ÖZDEMİR'i makamında ağırlayarak bu değerli öğretmenin çalışmalarını ve başarılarını yakından tanıma fırsatı buldu. Fazilet DURMUŞ, eğitim camiasındaki özverili çalışmaların takdir edilmesi ve desteklenmesi amacıyla çalıştıklarını belirterek şunları dile getirdi: "Sizler gibi örnek öğretmenler, mesleğimize büyük katkılar sunuyor ve genç nesillere ilham veriyor. Eğitimdeki özveriniz ve örnek projeleriniz için sizi kutluyor ve teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.
İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, eğitim alanındaki örnek çalışmalarıyla dikkat çeken öğretmenlerimizi her hafta makamında ağırlamaya devam ediyor.

Bu haftanın öğretmeni, eğitime sağladığı katkılar ve örnek proje çalışmalarıyla Mezitli Merkez Ortaokulu Sosyal Bilimler Öğretmeni Züleyha NURATA ÖZDEMİR oldu. İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ,  Züleyha NURATA ÖZDEMİR'i makamında ağırlayarak bu değerli öğretmenin çalışmalarını ve başarılarını yakından tanıma fırsatı buldu.

Fazilet DURMUŞ, eğitim camiasındaki özverili çalışmaların takdir edilmesi ve desteklenmesi amacıyla çalıştıklarını belirterek şunları dile getirdi: "Sizler gibi örnek öğretmenler, mesleğimize büyük katkılar sunuyor ve genç nesillere ilham veriyor. Eğitimdeki özveriniz ve örnek projeleriniz için sizi kutluyor ve teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.