halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TÜRKİYE’NİN GİRİŞİMCİ KADIN GÜCÜ YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULACAK

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 17.11.2023 - 12:06, Güncelleme: 17.11.2023 - 12:06 1147+ kez okundu.
 

TÜRKİYE’NİN GİRİŞİMCİ KADIN GÜCÜ YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULACAK

19 Kasım Dünya Kadın Girişimcilik Günü kapsamında düzenlenecek törende Ödüller Sahiplerini Bulacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), TOBB Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğinde gerçekleştirilen, Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması Ödül Töreni, 19 Kasım 2023 Pazar günü saat 13.00’te TOBB İkiz Kuleler’de yapılacak. 19 Kasım Dünya Kadın Girişimcilik Günü kapsamında düzenlenecek törenin açılış konuşmaları, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk tarafından yapılacak. Törende, “Kadın İstihdamını En Çok Artıran Şirket” ve “Girişimci Kadın Gücü” olmak üzere iki ana kategoride ödüller verilecek.
19 Kasım Dünya Kadın Girişimcilik Günü kapsamında düzenlenecek törende Ödüller Sahiplerini Bulacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), TOBB Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğinde gerçekleştirilen, Türkiye’nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması Ödül Töreni, 19 Kasım 2023 Pazar günü saat 13.00’te TOBB İkiz Kuleler’de yapılacak.

19 Kasım Dünya Kadın Girişimcilik Günü kapsamında düzenlenecek törenin açılış konuşmaları, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk tarafından yapılacak. Törende, “Kadın İstihdamını En Çok Artıran Şirket” ve “Girişimci Kadın Gücü” olmak üzere iki ana kategoride ödüller verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.