halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CHP'Lİ DEMİRAĞ BAŞKAN ÖZEL'İ ZİYARET ETTİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 17.11.2023 - 22:45, Güncelleme: 17.11.2023 - 22:45 1199+ kez okundu.
 

CHP'Lİ DEMİRAĞ BAŞKAN ÖZEL'İ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 27 ve 29. Dönem PM Üyesi inşaat mühendisi Cavidan Demirağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i makamında ziyaret etti.

Özverili çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Demirağ, bugün yeni göreve gelen 8.CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Misafirperverliğinden dolayı Başkan Özel'e teşekkür eden Demirağ ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:" Partimize yeni heyecanlar katacak ve partimizi en iyi şekilde temsil edecek yeni başkanımız Özgür Özel'i makamında ziyaret ettim. Oldukça verimli ve bilgilendirici bir ziyaret oldu. Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmede bulunurken, kadın erkek eşitliği kadın sorunları konularında görüş alışverişi yaparak,gölge bakanlarının yarısının kadın olmasının önemini dile getirdim ve teşekkür ettim. Ayrıca Türkiye nin ilk kadın belediye başkanı Merhum Müfide İlhan ı anarak 2.yüzyıla girerken Mersin Kadın Belediye Başkanı istiyor dedim Eminim ki bu buluşma kadınlarımız için yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Genel Başkanımız Özgür Özel'e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 27 ve 29. Dönem PM Üyesi inşaat mühendisi Cavidan Demirağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i makamında ziyaret etti.

Özverili çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Demirağ, bugün yeni göreve gelen 8. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Misafirperverliğinden dolayı Başkan Özel'e teşekkür eden Demirağ ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:" Partimize yeni heyecanlar katacak ve partimizi en iyi şekilde temsil edecek yeni başkanımız Özgür Özel'i makamında ziyaret ettim. Oldukça verimli ve bilgilendirici bir ziyaret oldu. Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmede bulunurken, kadın erkek eşitliği kadın sorunları konularında görüş alışverişi yaparak,gölge bakanlarının yarısının kadın olmasının önemini dile getirdim ve teşekkür ettim. Ayrıca Türkiye nin ilk kadın belediye başkanı Merhum Müfide İlhan ı anarak 2.yüzyıla girerken Mersin Kadın Belediye Başkanı istiyor dedim Eminim ki bu buluşma kadınlarımız için yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Genel Başkanımız Özgür Özel'e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.