halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN VALİSİ ALİ HAMZA PEHLİVAN VE MERSİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ FAZİLET DURMUŞ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 20.11.2023 - 11:37, Güncelleme: 20.11.2023 - 11:37 960+ kez okundu.
 

MERSİN VALİSİ ALİ HAMZA PEHLİVAN VE MERSİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ FAZİLET DURMUŞ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünün gelenekselleşen Öğretmenler Günü Doğa Yürüyüşü etkinliği, bu yıl Silifke-Uzuncaburç'ta yapıldı.

Mersin'in tarihi ve doğal güzelliklerinden biri olarak tarihseverler için çekici bir ziyaret noktası olan Uzuncaburç, Roma İmparatorluğu dönemine ait antik bir burçtur. Kalın taş duvarları ve stratejik konumuyla döneminde bir savunma yapısı olarak kullanılan yapı, bugün bölgenin zengin tarih ve kültür mirasının bir parçasını oluşturmuştur.   Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında 19 Kasım 2023 Pazar günü gerçekleştirilen doğa yürüyüşü etkinliğine, 13 ilçeden 150 öğretmenle birlikte Mersin Valisi  Ali Hamza Pehlivan ve eşi  ile İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş da katıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünden kalkan otobüslerle keyifli bir yolculuk sonrasında Uzuncaburç'a ulaşan öğretmenlerimiz, üç kilometrelik yürüyüşün ardından Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan kıl çadırlardaki sıcak çay-sıkma ikramıyla karşılandı. Yürüyüşün ardından uçurtma, halat çekme ve takım oyunları aktivitelerine katılan katılımcılarımız, günü renkli görüntülerle tamamladı.  
Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünün gelenekselleşen Öğretmenler Günü Doğa Yürüyüşü etkinliği, bu yıl Silifke-Uzuncaburç'ta yapıldı.

Mersin'in tarihi ve doğal güzelliklerinden biri olarak tarihseverler için çekici bir ziyaret noktası olan Uzuncaburç, Roma İmparatorluğu dönemine ait antik bir burçtur. Kalın taş duvarları ve stratejik konumuyla döneminde bir savunma yapısı olarak kullanılan yapı, bugün bölgenin zengin tarih ve kültür mirasının bir parçasını oluşturmuştur.  

Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında 19 Kasım 2023 Pazar günü gerçekleştirilen doğa yürüyüşü etkinliğine, 13 ilçeden 150 öğretmenle birlikte Mersin Valisi  Ali Hamza Pehlivan ve eşi  ile İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş da katıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünden kalkan otobüslerle keyifli bir yolculuk sonrasında Uzuncaburç'a ulaşan öğretmenlerimiz, üç kilometrelik yürüyüşün ardından Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan kıl çadırlardaki sıcak çay-sıkma ikramıyla karşılandı. Yürüyüşün ardından uçurtma, halat çekme ve takım oyunları aktivitelerine katılan katılımcılarımız, günü renkli görüntülerle tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.