halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

FAZİLET DURMUŞ "MEB AKUB EKİP LİDERLERİ SEMİNERİ"NE KATILDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 22.11.2023 - 09:35, Güncelleme: 22.11.2023 - 09:38 916+ kez okundu.
 

FAZİLET DURMUŞ "MEB AKUB EKİP LİDERLERİ SEMİNERİ"NE KATILDI

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, "AFET Öncesinden Sonrasına Eğitim Projesi" kapsamında düzenlenen MEB AKUB Ekip Liderleri Semineri'ne katıldı.

Bakanlığın Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü organizasyonunda 21.11.2023- 24.11.2023 tarihleri arasında düzenlenen "Liderlik" konulu kursa, ilimiz AKUB Ekip Lideri İdris YILDIRIM'ın yanı sıra 80 ilimizden MEB AKUB Ekip Liderleri katılmaktadır. Seminer programında 06 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremde önemli görevler üstlenmiş olan MEB AKUB ekiplerinin liderlerine; liderlik, zaman yönetimi, toplantı yönetimi, ikna teknikleri, takım yönetimi konularında ayrıntılı bilgiler sunulacak olup bu yönde gelişimlerine katkılar sağlanacaktır. Mersin Suphi Öner Öğretmenevinde gerçekleşen seminerde Fazilet DURMUŞ, "Milletçe yaşadığımız asrın felaketinde maalesef çok canımızı kaybettik, içimiz yandı. Yaşadığımız, yüzyılın afetiydi. Ne yazık ki hepimizin bildiği gibi coğrafyamız sel, deprem, heyelan gibi doğal afetlere açık bir coğrafyadır. Bizler bu farkındalıkla hareket ederek yaşanabilecek afetlere hazırlıklı olmak zorundayız. Çocuklarımızı, vatandaşlarımızı bu konuda bilinçlendirmek zorundayız. Bu anlamda afet liderliği çok önemli bir husustur. Seminerde emeği geçen tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyor, verimli bir seminer çalışması olmasını temenni ediyorum." dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, "AFET Öncesinden Sonrasına Eğitim Projesi" kapsamında düzenlenen MEB AKUB Ekip Liderleri Semineri'ne katıldı.

Bakanlığın Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü organizasyonunda 21.11.2023- 24.11.2023 tarihleri arasında düzenlenen "Liderlik" konulu kursa, ilimiz AKUB Ekip Lideri İdris YILDIRIM'ın yanı sıra 80 ilimizden MEB AKUB Ekip Liderleri katılmaktadır. Seminer programında 06 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremde önemli görevler üstlenmiş olan MEB AKUB ekiplerinin liderlerine; liderlik, zaman yönetimi, toplantı yönetimi, ikna teknikleri, takım yönetimi konularında ayrıntılı bilgiler sunulacak olup bu yönde gelişimlerine katkılar sağlanacaktır.

Mersin Suphi Öner Öğretmenevinde gerçekleşen seminerde Fazilet DURMUŞ, "Milletçe yaşadığımız asrın felaketinde maalesef çok canımızı kaybettik, içimiz yandı. Yaşadığımız, yüzyılın afetiydi. Ne yazık ki hepimizin bildiği gibi coğrafyamız sel, deprem, heyelan gibi doğal afetlere açık bir coğrafyadır. Bizler bu farkındalıkla hareket ederek yaşanabilecek afetlere hazırlıklı olmak zorundayız. Çocuklarımızı, vatandaşlarımızı bu konuda bilinçlendirmek zorundayız. Bu anlamda afet liderliği çok önemli bir husustur. Seminerde emeği geçen tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyor, verimli bir seminer çalışması olmasını temenni ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.