halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CAVİDAN DEMİRAĞ'DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI!

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 23.11.2023 - 17:07, Güncelleme: 23.11.2023 - 17:07 1024+ kez okundu.
 

CAVİDAN DEMİRAĞ'DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 27 ve 29. Dönem PM Üyesi Cavidan Demirağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Demirağ mesajında şu ifadeleri kullandı:"Büyük fedakârlık ve özveri göstererek, geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımızı yetiştiren, onlara iyiyi ve doğruyu öğreten, milli ve manevi değerlerimizi, iyi insan ve vatandaş olmayı, vatan ve millet sevgisini aşılayan, çağın gerektirdiği bilgi düzeyine ulaştıran öğretmenlerimize armağan edilen bu anlamlı günü idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.   Bizler, hayatın merkezine insanı alan, ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturuyla hareket eden bir medeniyetin mensubuyuz. Bu itibarla tüm hayatımız boyunca etkisini yakından hissettiğimiz, kişiliğimizin ve karakterimizin şekillenmesinde önemli pay sahibi öğretmenlerimizin gayretleri, her türlü takdire ve övgüye layıktır.   Şüphesiz! dünyanın her yerinde öğretmen saygındır, değerlidir. Nitekim, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Öğretmenler! Yeni nesli, cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcileri, sizler yetiştireceksiniz. Ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti, sizin maharetiniz ve fedakârlığınız derecesiyle orantılı bulunacaktır. Cumhuriyet; fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular ister! Yeni nesli, bu özellik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir... Sizin başarınız, Cumhuriyetin başarısı olacaktır.” Vecizesi, nasıl bir kültür ve medeniyetin mirasçıları olduğumuzu ispatlar niteliktedir. Biz biliyoruz ki, toplumun düşmanı cehalettir, cehaletin düşmanı öğretmenlerdir.   Bu vesileyle; kutsal görevlerinin bilinciyle, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada aynı şevk ve heyecanla vazifelerini yerine getireceklerine inandığımız, bu mesleğe gönül vermiş, hak ettiği değeri ve maaşı alamayan ama işini özveriyle yapan, liyakatsiz düzen sebebiyle atanamayan, mevcut koşullar sebebiyle mesleğini icra edemeyen bütün öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutlar, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit olan ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, tüm öğretmenlerimize mutlu, huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum." dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 27 ve 29. Dönem PM Üyesi Cavidan Demirağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Demirağ mesajında şu ifadeleri kullandı:"Büyük fedakârlık ve özveri göstererek, geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımızı yetiştiren, onlara iyiyi ve doğruyu öğreten, milli ve manevi değerlerimizi, iyi insan ve vatandaş olmayı, vatan ve millet sevgisini aşılayan, çağın gerektirdiği bilgi düzeyine ulaştıran öğretmenlerimize armağan edilen bu anlamlı günü idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
 
Bizler, hayatın merkezine insanı alan, ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturuyla hareket eden bir medeniyetin mensubuyuz. Bu itibarla tüm hayatımız boyunca etkisini yakından hissettiğimiz, kişiliğimizin ve karakterimizin şekillenmesinde önemli pay sahibi öğretmenlerimizin gayretleri, her türlü takdire ve övgüye layıktır.
 
Şüphesiz! dünyanın her yerinde öğretmen saygındır, değerlidir. Nitekim, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Öğretmenler! Yeni nesli, cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcileri, sizler yetiştireceksiniz. Ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti, sizin maharetiniz ve fedakârlığınız derecesiyle orantılı bulunacaktır. Cumhuriyet; fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular ister! Yeni nesli, bu özellik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir... Sizin başarınız, Cumhuriyetin başarısı olacaktır.” Vecizesi, nasıl bir kültür ve medeniyetin mirasçıları olduğumuzu ispatlar niteliktedir. Biz biliyoruz ki, toplumun düşmanı cehalettir, cehaletin düşmanı öğretmenlerdir.
 
Bu vesileyle; kutsal görevlerinin bilinciyle, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada aynı şevk ve heyecanla vazifelerini yerine getireceklerine inandığımız, bu mesleğe gönül vermiş, hak ettiği değeri ve maaşı alamayan ama işini özveriyle yapan, liyakatsiz düzen sebebiyle atanamayan, mevcut koşullar sebebiyle mesleğini icra edemeyen bütün öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutlar, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit olan ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, tüm öğretmenlerimize mutlu, huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.