halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN VALİSİ VE ÖĞRETMENLERLE BİRLİKTE "AYBÜKE; ÖĞRETMEN OLDUM BEN!" FİLMİNİ İZLENDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 03.12.2023 - 22:18, Güncelleme: 03.12.2023 - 22:18 1076+ kez okundu.
 

MERSİN VALİSİ VE ÖĞRETMENLERLE BİRLİKTE "AYBÜKE; ÖĞRETMEN OLDUM BEN!" FİLMİNİ İZLENDİ

Vali Ali Hamza PEHLİVAN ve eşleri Yıldız PEHLİVAN, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ ve eşleri Dr. Mehmet DURMUŞ, 13 ilçe İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve öğretmenler ile "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filmini izledi.

2017 yılında Batman'ın Kozluk ilçesinde hain teröristlerce 23 yaşında, görevi başında şehit edilen Şenay Aybüke YALÇIN öğretmenimizin hayatının anlatıldığı filmde gözyaşları sel oldu.  Film bitiminde  Vali ile birlikte meslektaşlarıyla bir araya gelerek sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, "İçimiz kan ağlayarak izledik Aybüke Öğretmenimin hayatını. Bir öğretmenin nasıl büyük ideallerle mesleğine adım attığını, nasıl azimle ve şevkle çalıştığını gördük. Her sahnede içimiz yandı. Tüm şehitlerimizi, tüm şehit meslektaşlarımızı rahmetle, minnetle yad ediyorum. Onların emanetine sahip çıkacağımıza, evlatlarımıza, Türkiyemize sahip çıkacağımıza, Cumhuriyetimizi, demokrasimizi her geçen yıl daha da yükselteceğimize, hiçbir terör örgütünün vatanımızı, milletimizi bölmesine izin vermeyeceğimize söz veriyorum. Bu vatan bizlere emanet. Ruhları şad olsun. Bugün bizleri yalnız bırakmayan Vali ve eşleri  Yıldız PEHLİVAN Hanımefendiye en derin şükranlarımı sunuyorum." dedi. Vali Ali Hamza PEHLİVAN, çok dokunaklı bir film izlediklerini, Şehit Aybüke Öğretmenin meslek aşkı, azmi ve ideallerini bütün öğretmenlere miras bıraktığını belirterek Şehit öğretmen Şenay Aybüke YALÇIN'a ve bütün Şehitlerimize Allah'tan rahmet diledi.
Vali Ali Hamza PEHLİVAN ve eşleri Yıldız PEHLİVAN, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ ve eşleri Dr. Mehmet DURMUŞ, 13 ilçe İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve öğretmenler ile "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben!" filmini izledi.

2017 yılında Batman'ın Kozluk ilçesinde hain teröristlerce 23 yaşında, görevi başında şehit edilen Şenay Aybüke YALÇIN öğretmenimizin hayatının anlatıldığı filmde gözyaşları sel oldu. 

Film bitiminde  Vali ile birlikte meslektaşlarıyla bir araya gelerek sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, "İçimiz kan ağlayarak izledik Aybüke Öğretmenimin hayatını. Bir öğretmenin nasıl büyük ideallerle mesleğine adım attığını, nasıl azimle ve şevkle çalıştığını gördük. Her sahnede içimiz yandı. Tüm şehitlerimizi, tüm şehit meslektaşlarımızı rahmetle, minnetle yad ediyorum. Onların emanetine sahip çıkacağımıza, evlatlarımıza, Türkiyemize sahip çıkacağımıza, Cumhuriyetimizi, demokrasimizi her geçen yıl daha da yükselteceğimize, hiçbir terör örgütünün vatanımızı, milletimizi bölmesine izin vermeyeceğimize söz veriyorum. Bu vatan bizlere emanet. Ruhları şad olsun. Bugün bizleri yalnız bırakmayan Vali ve eşleri  Yıldız PEHLİVAN Hanımefendiye en derin şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Vali Ali Hamza PEHLİVAN, çok dokunaklı bir film izlediklerini, Şehit Aybüke Öğretmenin meslek aşkı, azmi ve ideallerini bütün öğretmenlere miras bıraktığını belirterek Şehit öğretmen Şenay Aybüke YALÇIN'a ve bütün Şehitlerimize Allah'tan rahmet diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.