halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

YÜKSEK ÖĞRETİM KURULU BAŞKANI PROF. DR. EROL ÖZVAR MERSİN ÜNİVERSİTESİNİ ZİYARET ETTİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 09.12.2023 - 11:46, Güncelleme: 09.12.2023 - 11:46 1153+ kez okundu.
 

YÜKSEK ÖĞRETİM KURULU BAŞKANI PROF. DR. EROL ÖZVAR MERSİN ÜNİVERSİTESİNİ ZİYARET ETTİ

Hatay’daki deprem bölgesinde incelemelerde bulunduktan sonra Mersin’e gelen Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Üniversiteyi ziyaret ederek Senato Toplantısı’na katıldı.

8 Aralık Cuma günü gerçekleşen ziyarette Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a Yükseköğretim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Naci Gündoğan, Prof. Dr. Mahmut Ak, Prof. Dr. Arif Bilgin, Yükseköğretim Kurulu Genel Sekreteri Batıkan Aksoy eşlik etti. Rektörümüz Prof. Dr. Erol Yaşar tarafından karşılanan Prof. Dr. Erol Özvar, ilk olarak Rektörlük makamındaki Mersin Üniversitesi Şeref Defteri’ni imzaladı. Daha sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Erol Yaşar tarafından, Prof. Dr. Özvar’a çiçek ve hediye takdimi gerçekleştirildi. Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Erdal Baykan da Prof. Dr. Özvar’a bir hediye takdiminde bulundu. Rektörlük makamındaki ziyaretin ardından, Senato Toplantısı’na geçildi. Toplantıda konuşan Yüksek Öğretim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar, Üniversitemize uzun zamandır gelmek istediğini ve gerçekleştirmiş oldukları bu ziyaretten ötürü büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek; Rektörümüz Prof. Dr. Erol Yaşar’a ev sahipliğinden ötürü teşekkürlerini iletti. Akademik personelimiz ile yüz yüze konuşabilmek ve temas edebilmek için bu tarz ziyaretlerin çok önemli olduğunu belirten Prof. Dr. Özvar, Üniversitemiz mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi. Rektörümüz Prof. Dr. Erol Yaşar da yoğun programı arasında Üniversitemize gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü Prof. Dr. Özvar’a şükranlarını sundu ve Üniversitemizde gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili Yükseköğretim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar’a bilgilendirmelerde bulundu. Toplantı, Senato Üyelerimizin soru ve görüşlerini dile getirmesinin ardından sona erdi. Senato Toplantısı’nın ardından Yükseköğretim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar onuruna Üniversitemiz Konukevi’ndeki verilen yemek programına geçildi. Düzenlenen yemek programına, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yükseköğretim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Naci Gündoğan, Prof. Dr. Mahmut Ak, Prof. Dr. Arif Bilgin, Rektörümüz Prof. Dr. Erol Yaşar, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, Yükseköğretim Kurulu Genel Sekreteri Batıkan Aksoy katıldı. Program, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.
Hatay’daki deprem bölgesinde incelemelerde bulunduktan sonra Mersin’e gelen Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Üniversiteyi ziyaret ederek Senato Toplantısı’na katıldı.

8 Aralık Cuma günü gerçekleşen ziyarette Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a Yükseköğretim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Naci Gündoğan, Prof. Dr. Mahmut Ak, Prof. Dr. Arif Bilgin, Yükseköğretim Kurulu Genel Sekreteri Batıkan Aksoy eşlik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Erol Yaşar tarafından karşılanan Prof. Dr. Erol Özvar, ilk olarak Rektörlük makamındaki Mersin Üniversitesi Şeref Defteri’ni imzaladı. Daha sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Erol Yaşar tarafından, Prof. Dr. Özvar’a çiçek ve hediye takdimi gerçekleştirildi. Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Erdal Baykan da Prof. Dr. Özvar’a bir hediye takdiminde bulundu.

Rektörlük makamındaki ziyaretin ardından, Senato Toplantısı’na geçildi. Toplantıda konuşan Yüksek Öğretim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar, Üniversitemize uzun zamandır gelmek istediğini ve gerçekleştirmiş oldukları bu ziyaretten ötürü büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek; Rektörümüz Prof. Dr. Erol Yaşar’a ev sahipliğinden ötürü teşekkürlerini iletti. Akademik personelimiz ile yüz yüze konuşabilmek ve temas edebilmek için bu tarz ziyaretlerin çok önemli olduğunu belirten Prof. Dr. Özvar, Üniversitemiz mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Erol Yaşar da yoğun programı arasında Üniversitemize gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü Prof. Dr. Özvar’a şükranlarını sundu ve Üniversitemizde gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili Yükseköğretim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar’a bilgilendirmelerde bulundu. Toplantı, Senato Üyelerimizin soru ve görüşlerini dile getirmesinin ardından sona erdi.

Senato Toplantısı’nın ardından Yükseköğretim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar onuruna Üniversitemiz Konukevi’ndeki verilen yemek programına geçildi. Düzenlenen yemek programına, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yükseköğretim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Naci Gündoğan, Prof. Dr. Mahmut Ak, Prof. Dr. Arif Bilgin, Rektörümüz Prof. Dr. Erol Yaşar, Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, Yükseköğretim Kurulu Genel Sekreteri Batıkan Aksoy katıldı.

Program, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.