halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DERYA GRUP, 45. YILINI ONURLA KUTLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 13.12.2023 - 09:07, Güncelleme: 13.12.2023 - 09:07 838+ kez okundu.
 

DERYA GRUP, 45. YILINI ONURLA KUTLADI

Mersin’de tüketicilerin güvenilir adresi olan Derya Grup, 45. Yılını gururla kutladı. Derya Grup’un yıllar içindeki büyüme ve başarı öyküsünün barkovizyonda gösterildiği gecede Baba Mamo Kış'ın 1950 yılında Malatya'da kereste ticaretiyle çıktığı bu yolda, 1979 yılında 70 metrekarelik alanda Mersin ticaret dünyasında başlayan öyküsü anlatıldı.

2023 yılına büyüyerek, güçlenerek gelinen sürecin konu edildiği gösterimde 9 farklı sektör ve global dev markalarla yapılan işbirlikleriyle büyüyerek gücüne güç katan grubun, ülkenin önemli kentlerinde de yer aldığı, 2023'te de yeni markalarla gücüne güç kattığı ifade edildi. HÜSEYİN KIŞ, ATATÜRK’ÜN SÖZLERİNİ HATIRLATTI Tüm katılımcılara teşekkür eden Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, gecede yaptığı konuşmada, "1979 yılında başlayan iş hayatımızın 45. yılını kutlamak ve başarıyla geçirmiş olduğumuz bir yılı daha geride bırakmanın gururunu ve mutluluğunu hep beraber paylaşmak için bir aradayız. Onurluyuz, gururluyuz” dedi. İlelebet payidar kalacak Cumhuriyetin 100. yılının 45’ine şahitlik ederken, Derya Grup Ailesi’nin sağlıklı bir yapıyla gelecek kuşaklara aktarılmasının uğraşını verdiklerini söyleyen Başkan Kış, şunları söyledi: “Bu yıl dönümü vesilesiyle, sizlere teşekkür etmek istiyorum. Birlikte geçirdiğimiz her gün, şirketimizin daha güçlü ve başarılı olması için bir adım daha atılmıştır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çok önemli sözlerini hatırlatmak istiyorum; “Çalışmak demek boşuna yorulmak terlemek değildir. Zamanın gereklerine göre bilim ve teknik ve her türlü uygar buluşlardan azamî derecede istifade etmek zorunludur.” Hep birlikte nice yıllara! Yaşasın Cumhuriyet Yaşasın Derya Grup!” COŞKULU GECE Derya Grup’un Mersin Navona Otel'de düzenlediği 45. Yıl Kutlama Balosu'na Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, Derya Grup Ailesinin büyüğü Hasan Kış'ın yanı sıra Mersin Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mürvet Beydağı, Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği (ÇUGİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Gelbul, Mersin Kent Konseyi Başkanı Ayferi Tuğcu, Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Boyraz, Çukurova SİFED Temsilcileri, Derya Grup Yönetim Kurulu Üyeleri, Kurum Yöneticileri, temsilcisi olduğu markaların bölge müdürleri, Derya Grup’ta  görev yapan 250 personel katıldı. Derya Grup ailesi, davetliler ve tüm katılımcılar, 45. yılı coşkuyla kutladı. Türkiye’de ilk bayiliklerini aldıkları Derya Grup bünyesine 2023’te katılan birden çok markanın temsilcileri de gecede yaptıkları konuşmalarında Derya Grup'un 45. yılını kutladı. Gecenin sonunda Derya Grup’a emek vermiş 10., 15. ve 20. yılını dolduran personellere plaket takdim edildi. Ardından Derya Grup Yönetim Kurulu Üyeleri, konukların katılımıyla 45. yıl kutlama pastasını kesti. Geceye katılanlar, değerli sanatçı Mami’nin keyifli sahne performansı eşliğinde gönüllerince bir akşam yaşadı.
Mersin’de tüketicilerin güvenilir adresi olan Derya Grup, 45. Yılını gururla kutladı. Derya Grup’un yıllar içindeki büyüme ve başarı öyküsünün barkovizyonda gösterildiği gecede Baba Mamo Kış'ın 1950 yılında Malatya'da kereste ticaretiyle çıktığı bu yolda, 1979 yılında 70 metrekarelik alanda Mersin ticaret dünyasında başlayan öyküsü anlatıldı.

2023 yılına büyüyerek, güçlenerek gelinen sürecin konu edildiği gösterimde 9 farklı sektör ve global dev markalarla yapılan işbirlikleriyle büyüyerek gücüne güç katan grubun, ülkenin önemli kentlerinde de yer aldığı, 2023'te de yeni markalarla gücüne güç kattığı ifade edildi.

HÜSEYİN KIŞ, ATATÜRK’ÜN SÖZLERİNİ HATIRLATTI
Tüm katılımcılara teşekkür eden Derya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, gecede yaptığı konuşmada, "1979 yılında başlayan iş hayatımızın 45. yılını kutlamak ve başarıyla geçirmiş olduğumuz bir yılı daha geride bırakmanın gururunu ve mutluluğunu hep beraber paylaşmak için bir aradayız. Onurluyuz, gururluyuz” dedi.
İlelebet payidar kalacak Cumhuriyetin 100. yılının 45’ine şahitlik ederken, Derya Grup Ailesi’nin sağlıklı bir yapıyla gelecek kuşaklara aktarılmasının uğraşını verdiklerini söyleyen Başkan Kış, şunları söyledi:

“Bu yıl dönümü vesilesiyle, sizlere teşekkür etmek istiyorum. Birlikte geçirdiğimiz her gün, şirketimizin daha güçlü ve başarılı olması için bir adım daha atılmıştır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çok önemli sözlerini hatırlatmak istiyorum; “Çalışmak demek boşuna yorulmak terlemek değildir. Zamanın gereklerine göre bilim ve teknik ve her türlü uygar buluşlardan azamî derecede istifade etmek zorunludur.” Hep birlikte nice yıllara! Yaşasın Cumhuriyet Yaşasın Derya Grup!”
COŞKULU GECE

Derya Grup’un Mersin Navona Otel'de düzenlediği 45. Yıl Kutlama Balosu'na Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, Derya Grup Ailesinin büyüğü Hasan Kış'ın yanı sıra Mersin Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mürvet Beydağı, Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği (ÇUGİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Gelbul, Mersin Kent Konseyi Başkanı Ayferi Tuğcu, Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Boyraz, Çukurova SİFED Temsilcileri, Derya Grup Yönetim Kurulu Üyeleri, Kurum Yöneticileri, temsilcisi olduğu markaların bölge müdürleri, Derya Grup’ta  görev yapan 250 personel katıldı. Derya Grup ailesi, davetliler ve tüm katılımcılar, 45. yılı coşkuyla kutladı.
Türkiye’de ilk bayiliklerini aldıkları Derya Grup bünyesine 2023’te katılan birden çok markanın temsilcileri de gecede yaptıkları konuşmalarında Derya Grup'un 45. yılını kutladı. Gecenin sonunda Derya Grup’a emek vermiş 10., 15. ve 20. yılını dolduran personellere plaket takdim edildi. Ardından Derya Grup Yönetim Kurulu Üyeleri, konukların katılımıyla 45. yıl kutlama pastasını kesti.
Geceye katılanlar, değerli sanatçı Mami’nin keyifli sahne performansı eşliğinde gönüllerince bir akşam yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.