halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ŞEBNEM MOROVA, ASTRAZENECA TÜRKİYE SATIŞ OPERASYONLARI & RİSK YÖNETİMİ MÜDÜRÜ OLDU

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 20.12.2023 - 11:43, Güncelleme: 20.12.2023 - 11:43 1124+ kez okundu.
 

ŞEBNEM MOROVA, ASTRAZENECA TÜRKİYE SATIŞ OPERASYONLARI & RİSK YÖNETİMİ MÜDÜRÜ OLDU

AstraZeneca Türkiye Satış Operasyonları & Risk Yönetimi Müdürü görevine Şebnem Morova atandı.

1999 yılından bu yana AstraZeneca Türkiye'de çalışan Şebnem Morova, şirketin Ticari Mükemmellik ve Satış Kanalları Departmanı'nda Satış Operasyonları & Risk Yönetimi Müdürü görevine atandı. Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden 1998 yılında mezun olan Şebnem Morova, kariyerine 1999 yılında AstraZeneca Türkiye'de Hazine Uzmanı olarak başladı. O günden bu yana AstraZeneca Türkiye'de çalışmaya devam eden Morova sırasıyla Hazine Yöneticisi ve son olarak Ticari Operasyonlar Risk Yöneticisi görevlerini yürütüyordu.
AstraZeneca Türkiye Satış Operasyonları & Risk Yönetimi Müdürü görevine Şebnem Morova atandı.

1999 yılından bu yana AstraZeneca Türkiye'de çalışan Şebnem Morova, şirketin Ticari Mükemmellik ve Satış Kanalları Departmanı'nda Satış Operasyonları & Risk Yönetimi Müdürü görevine atandı.

Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden 1998 yılında mezun olan Şebnem Morova, kariyerine 1999 yılında AstraZeneca Türkiye'de Hazine Uzmanı olarak başladı. O günden bu yana AstraZeneca Türkiye'de çalışmaya devam eden Morova sırasıyla Hazine Yöneticisi ve son olarak Ticari Operasyonlar Risk Yöneticisi görevlerini yürütüyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.