halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

NEJLA ERDİNÇ, ASTRAZENECA TÜRKİYE ÜLKE FİNANSAL KONTROLÖRÜ OLDU

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 02.01.2024 - 10:01, Güncelleme: 02.01.2024 - 10:02 1467+ kez okundu.
 

NEJLA ERDİNÇ, ASTRAZENECA TÜRKİYE ÜLKE FİNANSAL KONTROLÖRÜ OLDU

AstraZeneca Türkiye Ülke Finansal Kontrolörü görevine Nejla Erdinç atandı.

2007 yılından bu yana AstraZeneca Türkiye'de görev yapan Nejla Erdinç, şirketin Ülke Finansal Kontrolörü görevine atandı. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'nden 2005 yılında mezun olan Nejla Erdinç, kariyerine aynı yıl ZetFarma şirketinde İK Yöneticisi olarak başladı. 2007 yılında AstraZeneca Türkiye'ye katılan Erdinç, 2013 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavir unvanını alarak AstraZeneca finans ekibinde sırasıyla Uzman, Yönetici ve son olarak Finansal Kontrolör görevlerini üstleniyordu. Nejla Erdinç bundan sonraki kariyerine AstraZeneca Türkiye'de Ülke Finansal Kontrolörü olarak devam edecek.  
AstraZeneca Türkiye Ülke Finansal Kontrolörü görevine Nejla Erdinç atandı.

2007 yılından bu yana AstraZeneca Türkiye'de görev yapan Nejla Erdinç, şirketin Ülke Finansal Kontrolörü görevine atandı.

Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü'nden 2005 yılında mezun olan Nejla Erdinç, kariyerine aynı yıl ZetFarma şirketinde İK Yöneticisi olarak başladı. 2007 yılında AstraZeneca Türkiye'ye katılan Erdinç, 2013 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavir unvanını alarak AstraZeneca finans ekibinde sırasıyla Uzman, Yönetici ve son olarak Finansal Kontrolör görevlerini üstleniyordu.

Nejla Erdinç bundan sonraki kariyerine AstraZeneca Türkiye'de Ülke Finansal Kontrolörü olarak devam edecek.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.