halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

C-PROT, ULUSLARARASI "STARCHECK" SERTİFİKASI İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 25.01.2024 - 21:00, Güncelleme: 25.01.2024 - 21:00 1295+ kez okundu.
 

C-PROT, ULUSLARARASI "STARCHECK" SERTİFİKASI İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

C-Prot, uluslararası bağımsız test ve belgelendirme kuruluşu SKD Labs tarafından 2023 yılında gerçekleştirilen kapsamlı testler sonucunda bireysel, kurumsal ve mobil uç nokta koruma ürünleri ile üst üste 4. defa “STARCHECK” sertifikalarını almaya hak kazandı

Ocak 2024’de açıklanan sonuçlarla STARCHECK sertifikalarını hak eden C-Prot, kötü amaçlı yazılımlara karşı etkili koruma sağlamadaki üstün başarısını devam ettiriyor. Gerçekleştirilen testler, C-Prot'un özellikle malware tespiti alanında kesintisiz güvenlik anlayışını sergilerken, test edilen C-Prot Endpoint Security ürünü kurumsal güvenlik çözümleri arasında siber tehditlere karşı etkili bir koruma sağladığını gösteriyor. Aynı testlerde C-Prot Internet Security ve C-Prot Mobile Antivirus Security ürünü de bireysel güvenlik çözümleri arasında dikkat çekici başarı oranları elde etti. C-Prot CEO'su S. Bilgehan Üstündağ, şirketin başarılarını değerlendirirken, "Üst düzey koruma teknolojilerimizle, siber tehditlere karşı hızlı ve etkili bir mücadele yürütüyoruz. Malware tespiti konusundaki yüksek başarı oranlarımız, gelişmiş tehditlere karşı kullanıcılarımızı güvence altına alıyor. Siber güvenlik sektöründe başarılı bir test serisini daha başarıyla tamamlamanın yanı sıra, ödül koleksiyonumuza yeni "STARCHECK" ödüllerini eklemenin gurur verici.” olduğunu belirtti. Üstündağ ayrıca, “Yenilikçi siber güvenlik çözümlerimiz, dışa bağımlı teknoloji kullanmadan tüm platformlarda etkin koruma sağlamak amacıyla geliştirildi. Uluslararası testlerde üstün performans gösteren ürünlerimiz, birçok ödül ve sertifikayı kazanarak sektörde kendini kanıtladı. Kullanıcılara sadece güvenlik değil, aynı zamanda özel bir deneyim sunmak için benzersiz tasarım ve üst düzey teknoloji entegrasyonuyla çalışıyoruz.” şeklinde ifade etti. C-Prot CEO'su Üstündağ, yerli siber güvenlik ürünlerinin önemine vurgu yaparak, "Siber güvenlik, sadece ürün kalitesi değil, aynı zamanda süreklilik ve hızlı müdahale yeteneği gerektirir. Bu alandaki başarılarımız, sadece şirketimizin değil, aynı zamanda Türkiye'nin siber güvenlik kapasitesinin de arttığını gösteriyor." dedi. Üstündağ, ulusal güvenliğin, siber güvenlikte yerli çözümlerle desteklenmesi gerektiğine vurgu yaptı. SKD Labs'ın, Anti-Malware Testing Standards Organization (AMTSO) ve Association of anti Virus Asia Researchers (AVAR) gibi önemli kuruluşlara üyeliği bulunan birinci sınıf bir test kuruluşu olduğuna değinen Üstündağ, C-Prot'un SKD Labs tarafından kesintisiz 4 yıldır STARCHECK sertifikası almasının, siber güvenlik alanında üst düzey teknik yeteneklere sahip bir çözüm sunduğunu doğruladığını belirtti.
C-Prot, uluslararası bağımsız test ve belgelendirme kuruluşu SKD Labs tarafından 2023 yılında gerçekleştirilen kapsamlı testler sonucunda bireysel, kurumsal ve mobil uç nokta koruma ürünleri ile üst üste 4. defa “STARCHECK” sertifikalarını almaya hak kazandı

Ocak 2024’de açıklanan sonuçlarla STARCHECK sertifikalarını hak eden C-Prot, kötü amaçlı yazılımlara karşı etkili koruma sağlamadaki üstün başarısını devam ettiriyor. Gerçekleştirilen testler, C-Prot'un özellikle malware tespiti alanında kesintisiz güvenlik anlayışını sergilerken, test edilen C-Prot Endpoint Security ürünü kurumsal güvenlik çözümleri arasında siber tehditlere karşı etkili bir koruma sağladığını gösteriyor. Aynı testlerde C-Prot Internet Security ve C-Prot Mobile Antivirus Security ürünü de bireysel güvenlik çözümleri arasında dikkat çekici başarı oranları elde etti.

C-Prot CEO'su S. Bilgehan Üstündağ, şirketin başarılarını değerlendirirken, "Üst düzey koruma teknolojilerimizle, siber tehditlere karşı hızlı ve etkili bir mücadele yürütüyoruz. Malware tespiti konusundaki yüksek başarı oranlarımız, gelişmiş tehditlere karşı kullanıcılarımızı güvence altına alıyor. Siber güvenlik sektöründe başarılı bir test serisini daha başarıyla tamamlamanın yanı sıra, ödül koleksiyonumuza yeni "STARCHECK" ödüllerini eklemenin gurur verici.” olduğunu belirtti. Üstündağ ayrıca, “Yenilikçi siber güvenlik çözümlerimiz, dışa bağımlı teknoloji kullanmadan tüm platformlarda etkin koruma sağlamak amacıyla geliştirildi. Uluslararası testlerde üstün performans gösteren ürünlerimiz, birçok ödül ve sertifikayı kazanarak sektörde kendini kanıtladı. Kullanıcılara sadece güvenlik değil, aynı zamanda özel bir deneyim sunmak için benzersiz tasarım ve üst düzey teknoloji entegrasyonuyla çalışıyoruz.” şeklinde ifade etti.

C-Prot CEO'su Üstündağ, yerli siber güvenlik ürünlerinin önemine vurgu yaparak, "Siber güvenlik, sadece ürün kalitesi değil, aynı zamanda süreklilik ve hızlı müdahale yeteneği gerektirir. Bu alandaki başarılarımız, sadece şirketimizin değil, aynı zamanda Türkiye'nin siber güvenlik kapasitesinin de arttığını gösteriyor." dedi. Üstündağ, ulusal güvenliğin, siber güvenlikte yerli çözümlerle desteklenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

SKD Labs'ın, Anti-Malware Testing Standards Organization (AMTSO) ve Association of anti Virus Asia Researchers (AVAR) gibi önemli kuruluşlara üyeliği bulunan birinci sınıf bir test kuruluşu olduğuna değinen Üstündağ, C-Prot'un SKD Labs tarafından kesintisiz 4 yıldır STARCHECK sertifikası almasının, siber güvenlik alanında üst düzey teknik yeteneklere sahip bir çözüm sunduğunu doğruladığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.