halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

EMEKLİLERE BAŞKAN TARHAN’DAN BİR MÜJDE DAHA AYDA 500 TL YARDIM

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 30.01.2024 - 16:37, Güncelleme: 30.01.2024 - 16:37 1042+ kez okundu.
 

EMEKLİLERE BAŞKAN TARHAN’DAN BİR MÜJDE DAHA AYDA 500 TL YARDIM

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ülkemizde en büyük ekonomik sıkıntı yaşayan emeklilere destek olma misyonunu bir adım daha ileri taşıdı.

Daha önce Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle ilçede yaşayan emeklilere sunulan 1000 TL'lik yardımın yanı sıra, borçlanmadan işçilere en yüksek ücreti vermeyi başaran Başkan Tarhan, şimdi de ilçede yaşayan emeklilere her ay maddi destek sağlanacağını açıkladı. Başkan Tarhan, vatandaşların hayatını kolaylaştırma ve ekonomik anlamda destek sağlama konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koymuş oldu. Belediyenin mevcut kaynaklarını etkili bir şekilde kullanarak, hiç kredi kullanmadan borçsuz ve başarılı belediyecilik örneği sergilediklerini dile getiren Başkan Tarhan, “Hiç kredi kullanmadan mevcut kaynaklar ile işçilerimize de çok yüksek ücret vererek nasıl borçsuz, aynı zamanda çok başarılı belediyecilik yapılır; Türkiye’ye gösterdik. Sağlanan güven ile solcuyum diyerek AKP, MHP ve diğer partilerden nasıl %14 oy arttırıldığını; Türkiye'ye gösterdik. İşte bu başarı ile Cumhuriyetimizin 100. yılında emeklilerimize, yılbaşında işçilerimize 1000 TL yardım yaptık. İlçemizde ikamet eden ve geliri sadece 15 bin TL’nin altında olan emeklilere desteğimizi sürdürüyoruz. Şimdi de belediye meclisimizde emeklilerimize her ay 500 TL yardım yapma kararı alıyoruz. Şubat Ayı meclisinde almayı planmadığımız bu karar ile sadece emeklilere değil dul ve yetimlere de destek sağlanmış olacak” müjdesini verdi.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ülkemizde en büyük ekonomik sıkıntı yaşayan emeklilere destek olma misyonunu bir adım daha ileri taşıdı.

Daha önce Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle ilçede yaşayan emeklilere sunulan 1000 TL'lik yardımın yanı sıra, borçlanmadan işçilere en yüksek ücreti vermeyi başaran Başkan Tarhan, şimdi de ilçede yaşayan emeklilere her ay maddi destek sağlanacağını açıkladı.

Başkan Tarhan, vatandaşların hayatını kolaylaştırma ve ekonomik anlamda destek sağlama konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koymuş oldu. Belediyenin mevcut kaynaklarını etkili bir şekilde kullanarak, hiç kredi kullanmadan borçsuz ve başarılı belediyecilik örneği sergilediklerini dile getiren Başkan Tarhan, “Hiç kredi kullanmadan mevcut kaynaklar ile işçilerimize de çok yüksek ücret vererek nasıl borçsuz, aynı zamanda çok başarılı belediyecilik yapılır; Türkiye’ye gösterdik. Sağlanan güven ile solcuyum diyerek AKP, MHP ve diğer partilerden nasıl %14 oy arttırıldığını; Türkiye'ye gösterdik. İşte bu başarı ile Cumhuriyetimizin 100. yılında emeklilerimize, yılbaşında işçilerimize 1000 TL yardım yaptık. İlçemizde ikamet eden ve geliri sadece 15 bin TL’nin altında olan emeklilere desteğimizi sürdürüyoruz. Şimdi de belediye meclisimizde emeklilerimize her ay 500 TL yardım yapma kararı alıyoruz. Şubat Ayı meclisinde almayı planmadığımız bu karar ile sadece emeklilere değil dul ve yetimlere de destek sağlanmış olacak” müjdesini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.