halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

YENİ BİNADA HİZMET VERMEYE BAŞLANDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 07.02.2024 - 11:36, Güncelleme: 07.02.2024 - 11:36 1283+ kez okundu.
 

YENİ BİNADA HİZMET VERMEYE BAŞLANDI

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü yeni idare binasına taşınarak hizmet vermeye başladı.

Taşınma sonrasında düzenlenen programda Bölge Müdürü Mustafa Yalçın “Allah milletimize ve devletimize zeval vermesin. Bu binada ormancılığımıza faydalı işler yapacağımıza inanıyorum. Binanın planlanmasında, programa alınmasında, emeği olan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Bakanımıza, Sayın Orman Genel Müdürümüze şükranlarımızı sunarken, binamızın bu hale gelmesinde katkı sunan, emek çeken, fedakârlık yapan tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ederim. Yeni hizmet binamız hepimize, teşkilatımıza ve ormancılığımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Açılış konuşmasının ardından yapılan dualarla binaya giriş yapıldı.
Mersin Orman Bölge Müdürlüğü yeni idare binasına taşınarak hizmet vermeye başladı.

Taşınma sonrasında düzenlenen programda Bölge Müdürü Mustafa Yalçın “Allah milletimize ve devletimize zeval vermesin. Bu binada ormancılığımıza faydalı işler yapacağımıza inanıyorum. Binanın planlanmasında, programa alınmasında, emeği olan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Bakanımıza, Sayın Orman Genel Müdürümüze şükranlarımızı sunarken, binamızın bu hale gelmesinde katkı sunan, emek çeken, fedakârlık yapan tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ederim. Yeni hizmet binamız hepimize, teşkilatımıza ve ormancılığımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Açılış konuşmasının ardından yapılan dualarla binaya giriş yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.