halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİNLİ AKADEMİSYEN İSTANBUL ESENYURT'TAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU.

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 20.02.2024 - 21:15, Güncelleme: 20.02.2024 - 21:15 1001+ kez okundu.
 

MERSİNLİ AKADEMİSYEN İSTANBUL ESENYURT'TAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU.

CHP’nin İstanbul’un Esenyurt ilçesinde adaylığını açıkladığı Ali Gökmen’in adaylığının geri çekilmesiyle “kent uzlaşısı” kapsamında aday gösterilecek ismin Prof. Dr. Ahmet Özer olduğu öğrenildi.

31 Mart yerel seçimleri için CHP ve DEM Parti arasında bir süredir yürütülen “kent uzlaşısı” kapsamındaki görüşmeler sonucunda İstanbul’un Esenyurt ilçesinde aday gösterilen Ali Gökmen‘in adaylığı geri çekilirken, yerine Prof. Dr. Ahmet Özer aday gösterilecek. CHP, geçtiğimiz günlerde Esenyurt ilçesinde Ali Gökmen’i aday olarak açıklamıştı. Ancak DEM Parti ile süren görüşmeler kapsamında “kent uzlaşısı” sağlanarak, burada da değişikliğe gidilmesi kararı alındı. Gökmen, bugün yapılan aday toplantısında da anons edilmemişti. CHP kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Gökmen’in yerine aday gösterilecek ismin Özer olarak kesinleştiği öğrenildi. ÖZER, HALEN TOROS ÜNİVERSİTESİ DANIŞMA KURULUNDA YER ALIYOR! Bir dönem Toros Üniversitesi Rektör Yardımcılığı da yapan Özer, halen Toros Üniversitesi’nin Danışma Kurulunda yer alıyor. Özer, 2015 seçimlerinde memleketi Van’dan HDP Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu. 2019 yerel seçimleri öncesinde Toros Üniversitesi’nin organizasyonunda ‘Mersin Kent Zirvesi’ düzenlenmiş, ‘Büyük Buluşma’ başlığıyla gerçekleştirilen zirvede, Mersin Büyükşehir’de seçim yarışına girecek o dönemin belediye başkan adayları, aynı masada oturarak projelerini tartışmıştı. Uzun yılların ardından Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyan buluşmanın moderatörlüğünü Toros Üniversitesi Kentleşme ve Yerel Yönetimler Uygulama ve Araştırma Merkezi (KEYAM) Müdürü Prof. Dr. Ahmet Özer yapmıştı. Prof.Dr. Ahmet Özer, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanlığını yürütüyor.  
CHP’nin İstanbul’un Esenyurt ilçesinde adaylığını açıkladığı Ali Gökmen’in adaylığının geri çekilmesiyle “kent uzlaşısı” kapsamında aday gösterilecek ismin Prof. Dr. Ahmet Özer olduğu öğrenildi.

31 Mart yerel seçimleri için CHP ve DEM Parti arasında bir süredir yürütülen “kent uzlaşısı” kapsamındaki görüşmeler sonucunda İstanbul’un Esenyurt ilçesinde aday gösterilen Ali Gökmen‘in adaylığı geri çekilirken, yerine Prof. Dr. Ahmet Özer aday gösterilecek. CHP, geçtiğimiz günlerde Esenyurt ilçesinde Ali Gökmen’i aday olarak açıklamıştı. Ancak DEM Parti ile süren görüşmeler kapsamında “kent uzlaşısı” sağlanarak, burada da değişikliğe gidilmesi kararı alındı. Gökmen, bugün yapılan aday toplantısında da anons edilmemişti. CHP kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Gökmen’in yerine aday gösterilecek ismin Özer olarak kesinleştiği öğrenildi. ÖZER, HALEN TOROS ÜNİVERSİTESİ DANIŞMA KURULUNDA YER ALIYOR! Bir dönem Toros Üniversitesi Rektör Yardımcılığı da yapan Özer, halen Toros Üniversitesi’nin Danışma Kurulunda yer alıyor. Özer, 2015 seçimlerinde memleketi Van’dan HDP Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu. 2019 yerel seçimleri öncesinde Toros Üniversitesi’nin organizasyonunda ‘ Mersin Kent Zirvesi’ düzenlenmiş, ‘Büyük Buluşma’ başlığıyla gerçekleştirilen zirvede, Mersin Büyükşehir’de seçim yarışına girecek o dönemin belediye başkan adayları, aynı masada oturarak projelerini tartışmıştı. Uzun yılların ardından Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyan buluşmanın moderatörlüğünü Toros Üniversitesi Kentleşme ve Yerel Yönetimler Uygulama ve Araştırma Merkezi (KEYAM) Müdürü Prof. Dr. Ahmet Özer yapmıştı. Prof.Dr. Ahmet Özer, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanlığını yürütüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.