halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

GÜLTAK; “MERSİN VE İLÇELERİ MAKÛS TALİHİNİ ARTIK YENMELİDİR”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 28.02.2024 - 15:54, Güncelleme: 28.02.2024 - 15:54 986+ kez okundu.
 

GÜLTAK; “MERSİN VE İLÇELERİ MAKÛS TALİHİNİ ARTIK YENMELİDİR”

Akdeniz’e; yıllardır gelmeyen hizmetleri 5 yıla sığdırdıklarını vurgulayan Başkan Gültak; “Kentsel dönüşümü yapmazsın dediler, yapıp bitirdik. İmar sorununa el attık, ‘çözemezsin’ dediler onu da çözdük.

Gençlerimiz ve kadınlarımız için etüt merkezi ve kültür sanat evleri açtık. Ulusal medyanın da günlerdir gündemindeyiz. Neden? Çünkü 5 yıldır aralıksız çalışıyoruz ve milletimizin takdiriyle yeni dönemde de hizmet maratonuna devam edeceğiz. Zira Mersin ve ilçeleri makûs talihini artık yenmelidir” dedi. Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, seçim kampanyası çerçevesinde; Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Serdar Soydan, Toroslar Belediyesi Başkan Adayı Ali Öz ve parti yetkilileri ile birlikte Arslan köy Mera Birlik Başkanı Hasan Dudaklının organize ettiği “Dudaklı Yörükleri Buluşması’na katıldı. Bayraklarla donatılan bir düğün salonunda organize edilen, kadın, erkek, genç yaşlı her yaştan vatandaşın katıldığı sıcak ve coşku dolu anların yaşandığı büyük buluşmada Başkan Gültak, gösterdikleri sıcak ve yoğun ilgi nedeniyle Yörük vatandaşlara teşekkür etti, 31 Mart seçimleri için destek istedi. “Günledir ulusal medyanın gündemindeyiz” Salonu dolduran vatandaşlara hitabında, Akdeniz’in, Mersin’de en kritik ilçelerden biri olduğunu vurgulayan Başkan Gültak, “Bakınız, ulusal kanalların bile günlerdir gündemindeyiz. Neden? Çünkü 5 yıldır aralıksız çalışıyoruz. Yaptığımız hizmet ve projeler ortada. 30 yıldır yapılmayan kentsel dönüşümleri bitirdik. Giremezsin, yapamazsın dediler ama biz yaptık. Bitti, insanlarımız yeni evlerinde yaşıyorlar. Yıllardır bu şehrin imar sorunu vardı… Olmaz dediler, mücadele ettik, bitirdik. Bu şehrin kadın ve gençlerine önem vermemişlerdi… Biz veririz dedik, hiç olmayan etüt merkezleri açtık. Türkiye’de derece yapan kardeşlerimiz etüt merkezimizden çıktı. Kadınlarımızı kültür evlerine getirdik, okuma-yazma, dikiş nakış öğrendiler. Akdeniz’de yaşayan 15 bin kadını Kapadokya, Ankara, Anıtkabir, Konya, Gaziantep ve Hatay’a gezmeye götürdük” diye konuştu. “Mersin ve ilçeleri makûs talihini yensin artık” Sözlerini, “Asıl mesele, bunlarla birlikte biz Akdeniz’e huzuru, kardeşliği, barışı getirdik” diyerek sürdüren Başkan Gültak, “Bundan sonra takdir milletimizindir. Biz devletimizi seven, bayrağımızı seven herkese ‘kardeş’ dedik ve her zaman da kardeş kalacağız. Dili, dini, ırkı, mezhebi ne olursa olsun... Ama biz Akdeniz’i, devletini, milletini, bayrağını sevmeyenlere bırakmayacağız artık. O devir bitti! Mersin ve ilçeleri makûs talihini yensin diyoruz.” Buluşmada, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Yörük çobanların kepeneğini de giyerek konuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Akdeniz’e; yıllardır gelmeyen hizmetleri 5 yıla sığdırdıklarını vurgulayan Başkan Gültak; “Kentsel dönüşümü yapmazsın dediler, yapıp bitirdik. İmar sorununa el attık, ‘çözemezsin’ dediler onu da çözdük.

Gençlerimiz ve kadınlarımız için etüt merkezi ve kültür sanat evleri açtık. Ulusal medyanın da günlerdir gündemindeyiz. Neden? Çünkü 5 yıldır aralıksız çalışıyoruz ve milletimizin takdiriyle yeni dönemde de hizmet maratonuna devam edeceğiz. Zira Mersin ve ilçeleri makûs talihini artık yenmelidir” dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, seçim kampanyası çerçevesinde; Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Serdar Soydan, Toroslar Belediyesi Başkan Adayı Ali Öz ve parti yetkilileri ile birlikte Arslan köy Mera Birlik Başkanı Hasan Dudaklının organize ettiği “Dudaklı Yörükleri Buluşması’na katıldı. Bayraklarla donatılan bir düğün salonunda organize edilen, kadın, erkek, genç yaşlı her yaştan vatandaşın katıldığı sıcak ve coşku dolu anların yaşandığı büyük buluşmada Başkan Gültak, gösterdikleri sıcak ve yoğun ilgi nedeniyle Yörük vatandaşlara teşekkür etti, 31 Mart seçimleri için destek istedi.

“Günledir ulusal medyanın gündemindeyiz”

Salonu dolduran vatandaşlara hitabında, Akdeniz’in, Mersin’de en kritik ilçelerden biri olduğunu vurgulayan Başkan Gültak, “Bakınız, ulusal kanalların bile günlerdir gündemindeyiz. Neden? Çünkü 5 yıldır aralıksız çalışıyoruz. Yaptığımız hizmet ve projeler ortada. 30 yıldır yapılmayan kentsel dönüşümleri bitirdik. Giremezsin, yapamazsın dediler ama biz yaptık. Bitti, insanlarımız yeni evlerinde yaşıyorlar. Yıllardır bu şehrin imar sorunu vardı… Olmaz dediler, mücadele ettik, bitirdik. Bu şehrin kadın ve gençlerine önem vermemişlerdi… Biz veririz dedik, hiç olmayan etüt merkezleri açtık. Türkiye’de derece yapan kardeşlerimiz etüt merkezimizden çıktı. Kadınlarımızı kültür evlerine getirdik, okuma-yazma, dikiş nakış öğrendiler. Akdeniz’de yaşayan 15 bin kadını Kapadokya, Ankara, Anıtkabir, Konya, Gaziantep ve Hatay’a gezmeye götürdük” diye konuştu.

Mersin ve ilçeleri makûs talihini yensin artık”

Sözlerini, “Asıl mesele, bunlarla birlikte biz Akdeniz’e huzuru, kardeşliği, barışı getirdik” diyerek sürdüren Başkan Gültak, “Bundan sonra takdir milletimizindir. Biz devletimizi seven, bayrağımızı seven herkese ‘kardeş’ dedik ve her zaman da kardeş kalacağız. Dili, dini, ırkı, mezhebi ne olursa olsun... Ama biz Akdeniz’i, devletini, milletini, bayrağını sevmeyenlere bırakmayacağız artık. O devir bitti! Mersin ve ilçeleri makûs talihini yensin diyoruz.”

Buluşmada, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Yörük çobanların kepeneğini de giyerek konuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.