halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

EKMEKCİ, MEZİTLİ İÇİN PROJELERİNİ AÇIKLIYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 08.03.2024 - 12:10, Güncelleme: 08.03.2024 - 12:10 1231+ kez okundu.
 

EKMEKCİ, MEZİTLİ İÇİN PROJELERİNİ AÇIKLIYOR

Cumhur İttifakı Mezitli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Ekmekci, Mezitli için gerçekleştireceği dev projelerini 10 Mart Pazar günü açıklıyor.

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Ekmekci, proje lansmanını Vatan Caddesi üzerinde bulunan Eva Palace’de saat 14.00’te yapacak. Adaylığının açıklanmasının ardından toplumun her kesimi tarafından büyük destek gören Ekmekci, Mezitli’yi baştan aşağıya dönüştürecek projelerle kamuoyu ile paylaşacak. En büyük projesinin Mezitli’yi gerçek belediyecilikle tanıştırmak olduğunu dile getiren Ekmekci, Türkiye yüz yılının inşasını Mezitli'de hayata geçirmek için aday olduğunu söyledi. Kent genelinde yapmış olduğu ziyaretlerinde Ak Parti’nin belediyecilik anlayışını anlatmaya çalıştığına vurgu yapan Ekmekci, "Çalışmalarımızda yeni bir aşamaya geçiyoruz. Artık Ak Partimizin belediyecilik anlayışının yanında projelerimizi de sunmaya başlayacağız. Halkımız da bize inanıyor ve gerçek belediyeciliği büyük bir özlemle bekliyor. Gencimize kadınımıza yaratacağımız fırsatlar, yaşlımıza, engellimize güç katacak projelerimiz var. Can dostlarımıza sözümüz, Mezitli'mizin doğasına taşına sahip çıkacak sözümüz var. Mezitli'nin o kadar eksik yarım kalmış işleri var ki. Her biri alanında uzman ekip arkadaşlarımızla birlikte çok önemli projeler hazırladık. " dedi. Hiç kimsenin ötekileştirilmediği, barış içerisinde bir Mezitli'nin tek hayallerinin olduğunu belirten Ekmekci, "Bu kentte yaşayan bu kentte nefes alan bir birey olarak Mezitli'nin neye ihtiyacı olduğunu bilerek yola çıktık. Mezitli'nin gerçek belediyeciliği ne kadar özlediğini ve hak ettiğini bugün daha görüyoruz. Halkımız da artık Cumhur ittifakının kazanmasıyla Mezitli’nin neler kazanacağını iyi biliyor. Ev ev mahalle mahalle gezerek yapmak istediklerimizi anlattık, vatandaşımızın bizden beklentilerini kaydettik. Ak Parti'nin belediyecilik anlayışını projelerimizle daha iyi anlatmak fırsatı bulacağız" dedi.
Cumhur İttifakı Mezitli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Ekmekci, Mezitli için gerçekleştireceği dev projelerini 10 Mart Pazar günü açıklıyor.

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Ekmekci, proje lansmanını Vatan Caddesi üzerinde bulunan Eva Palace’de saat 14.00’te yapacak. Adaylığının açıklanmasının ardından toplumun her kesimi tarafından büyük destek gören Ekmekci, Mezitli’yi baştan aşağıya dönüştürecek projelerle kamuoyu ile paylaşacak.

En büyük projesinin Mezitli’yi gerçek belediyecilikle tanıştırmak olduğunu dile getiren Ekmekci, Türkiye yüz yılının inşasını Mezitli'de hayata geçirmek için aday olduğunu söyledi.

Kent genelinde yapmış olduğu ziyaretlerinde Ak Parti’nin belediyecilik anlayışını anlatmaya çalıştığına vurgu yapan Ekmekci, "Çalışmalarımızda yeni bir aşamaya geçiyoruz. Artık Ak Partimizin belediyecilik anlayışının yanında projelerimizi de sunmaya başlayacağız. Halkımız da bize inanıyor ve gerçek belediyeciliği büyük bir özlemle bekliyor. Gencimize kadınımıza yaratacağımız fırsatlar, yaşlımıza, engellimize güç katacak projelerimiz var. Can dostlarımıza sözümüz, Mezitli'mizin doğasına taşına sahip çıkacak sözümüz var. Mezitli'nin o kadar eksik yarım kalmış işleri var ki. Her biri alanında uzman ekip arkadaşlarımızla birlikte çok önemli projeler hazırladık. " dedi.

Hiç kimsenin ötekileştirilmediği, barış içerisinde bir Mezitli'nin tek hayallerinin olduğunu belirten Ekmekci, "Bu kentte yaşayan bu kentte nefes alan bir birey olarak Mezitli'nin neye ihtiyacı olduğunu bilerek yola çıktık. Mezitli'nin gerçek belediyeciliği ne kadar özlediğini ve hak ettiğini bugün daha görüyoruz. Halkımız da artık Cumhur ittifakının kazanmasıyla Mezitli’nin neler kazanacağını iyi biliyor. Ev ev mahalle mahalle gezerek yapmak istediklerimizi anlattık, vatandaşımızın bizden beklentilerini kaydettik. Ak Parti'nin belediyecilik anlayışını projelerimizle daha iyi anlatmak fırsatı bulacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.