halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKDENİZ BELEDİYESİ EKİPLERİ VATANDAŞLARIN YARDIMINA KOŞTU

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 19.11.2023 - 16:50, Güncelleme: 19.11.2023 - 16:50 1034+ kez okundu.
 

AKDENİZ BELEDİYESİ EKİPLERİ VATANDAŞLARIN YARDIMINA KOŞTU

Akdeniz Belediyesi, kentte dün akşam etkili olan aşırı yağışlar ve fırtına sonucu teyakkuza geçerek yağmur suyu baskını ve sel oluşan mahallelerde ve çamur biriken sokak ve yollarda yoğun bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Fırtınada devrilen ağaçları da kaldıran ekipler, cadde ve sokaklarda biriken çamur ve çöpleri iş makineleri ve arazözler yardımıyla temizledi, tıkanan giderleri açtı.

Mersin’de, dün akşam saatlerinde başlayan aşırı sağanak ve fırtına nedeniyle teyakkuza geçen Akdeniz Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, birçok mahallede meydana gelen yağmur suyu baskını, sel, tonlarca çamur birikintisi ile sokaklara yayılan çöp yığınlarına müdahale etti. Ağır iş makineleri ve arazözler yardımıyla sokakları çamur deryasından temizleyen ekipler, fırtına sonucu park, refüj ve vatandaşların bahçesinde devrilen ağaçları da kaldırdı. Sel ve yağmur sularının en çok etkilediği Mithat Paşa, Güneş, Gündoğdu, Şevket Sümer ve daha birçok mahallede hizmet veren ve vatandaşların yardımına koşarak gece boyunca ev ve işyerlerinde biriken yağmur sularını tahliye eden ekipler, gelen tüm taleplere de en kısa sürede yanıt verip vatandaşların yardımına koştu. Fen işleri ekiplerinin müdahalesi devam ediyor Öte yandan; Civanyaylağı Mahallesi’nde de büz ve köprü geçişlerinin ağızlarında sel sonucu oluşan tıkanıklığı iş makineleri desteğiyle açan fen işleri ekipleri, Esenli Mahallesi’nde de selden etkilenen meydanın temizliğini gerçekleştirdi. Camili ve Parmakkurdu mahallelerinde de yağışlar sonucu oluşan selden etkilenen yollarda aralıksız şekilde bakım ve onarım çalışması yapan fen işleri ekiplerinin, sağanak yağışlar ve seller sonucu zarar gören bölgelere müdahalesi sürüyor. Başkan Gültak; “Vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık” Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da kentte etkili olan sağanak yağmurlardan etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti; fen işleri, çevre koruma ve park bahçeler ekiplerinin zor anlar yaşayan vatandaşlardan gelen çağrılara en kısa sürede yanıt verip müdahale ettiğini, yardıma koştuğunu söyledi. Sahada görevli ekiplerle sürekli iletişim halinde olduğunu kaydeden Başkan Gültak; “Kentimizde dün akşam saatlerinde etkili olan aşırı yağışlardan etkilenen vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık. Sahadaki tüm ekiplerimiz gece saatlerinde sahaya inerek yardıma ihtiyacı olan insanlarımıza ulaşıp bir yandan su tahliyesi, diğer yandan yağmur sularına maruz kalan ev, avlu ve sokaklarda su tahliye çalışması yaptı. Ekiplerimiz, vatandaşlarımızdan gelen taleplere yanıt verip yardımcı olmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.
Akdeniz Belediyesi, kentte dün akşam etkili olan aşırı yağışlar ve fırtına sonucu teyakkuza geçerek yağmur suyu baskını ve sel oluşan mahallelerde ve çamur biriken sokak ve yollarda yoğun bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Fırtınada devrilen ağaçları da kaldıran ekipler, cadde ve sokaklarda biriken çamur ve çöpleri iş makineleri ve arazözler yardımıyla temizledi, tıkanan giderleri açtı.

Mersin’de, dün akşam saatlerinde başlayan aşırı sağanak ve fırtına nedeniyle teyakkuza geçen Akdeniz Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, birçok mahallede meydana gelen yağmur suyu baskını, sel, tonlarca çamur birikintisi ile sokaklara yayılan çöp yığınlarına müdahale etti.

Ağır iş makineleri ve arazözler yardımıyla sokakları çamur deryasından temizleyen ekipler, fırtına sonucu park, refüj ve vatandaşların bahçesinde devrilen ağaçları da kaldırdı. Sel ve yağmur sularının en çok etkilediği Mithat Paşa, Güneş, Gündoğdu, Şevket Sümer ve daha birçok mahallede hizmet veren ve vatandaşların yardımına koşarak gece boyunca ev ve işyerlerinde biriken yağmur sularını tahliye eden ekipler, gelen tüm taleplere de en kısa sürede yanıt verip vatandaşların yardımına koştu.

Fen işleri ekiplerinin müdahalesi devam ediyor

Öte yandan; Civanyaylağı Mahallesi’nde de büz ve köprü geçişlerinin ağızlarında sel sonucu oluşan tıkanıklığı iş makineleri desteğiyle açan fen işleri ekipleri, Esenli Mahallesi’nde de selden etkilenen meydanın temizliğini gerçekleştirdi. Camili ve Parmakkurdu mahallelerinde de yağışlar sonucu oluşan selden etkilenen yollarda aralıksız şekilde bakım ve onarım çalışması yapan fen işleri ekiplerinin, sağanak yağışlar ve seller sonucu zarar gören bölgelere müdahalesi sürüyor.

Başkan Gültak; “Vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da kentte etkili olan sağanak yağmurlardan etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti; fen işleri, çevre koruma ve park bahçeler

ekiplerinin zor anlar yaşayan vatandaşlardan gelen çağrılara en kısa sürede yanıt verip müdahale ettiğini, yardıma koştuğunu söyledi. Sahada görevli ekiplerle sürekli iletişim halinde olduğunu kaydeden Başkan Gültak; “Kentimizde dün akşam saatlerinde etkili olan aşırı yağışlardan etkilenen vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık. Sahadaki tüm ekiplerimiz gece saatlerinde sahaya inerek yardıma ihtiyacı olan insanlarımıza ulaşıp bir yandan su tahliyesi, diğer yandan yağmur sularına maruz kalan ev, avlu ve sokaklarda su tahliye çalışması yaptı. Ekiplerimiz, vatandaşlarımızdan gelen taleplere yanıt verip yardımcı olmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.