halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MİLLETVEKİLİ EKMEN’DEN MERSİN MOBİLYA FUARINA ZİYARET

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 29.04.2024 - 16:05, Güncelleme: 29.04.2024 - 16:05 944 kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ EKMEN’DEN MERSİN MOBİLYA FUARINA ZİYARET

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin Mobilyacılar Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Mobilya Fuarı’nı son gününde ziyaret ederek sektörün paydaşlarıyla bir araya geldi.

Fuarı Dernek Başkanı Muhammed Sadık Özkan, DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay, Toroslar Belediye Başkan Adayı Sultan Aydoğan, Yenişehir Belediye Başkan Adayı Faik Tok ve Mezitli Belediye Başkan Adayı Nihat Özen ile birlikte gezen Ekmen, sektörün paydaşlarıyla yaşadıkları sorunlar ve talepleri üzerine görüşmeler gerçekleştirdi. Mersinli mobilyacıların en önemli taleplerinin; mobilya üreticilerini, hammadde üreticilerini, tedarikçilerini ve lojistikçilerini bir araya getirecek, iç pazarı ve ihracatı geliştirecek bir “Mobilya üretim merkezi” oluşturmak olduğunu aktaran Ekmen, geçen sene yaşanan yangın ve can kayıplarının böyle bir merkezin sadece ticari değil iş güvenliği açısından da gereklilik olduğunu ifade etti. Milletvekili Ekmen, fuar alanını gezerken esnaf ve vatandaşın bu etkinlikten son derece memnun kaldıklarını gözlemlediğini ifade ederek; bu tarz fuar ve kongre çalışmalarının üretim ve ticaret hacmini artırması için her sektörde ulusal ve uluslararası ölçekte yaygınlaştırılması gerektiğini ifade etti. Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, Mersin il teşkilatının da kendisine eşlik ettiği bu ziyarette gerekli notlarını aldıklarını ve destek olmak için sektörün sesini duyurmaya çalışacaklarını ifade etti.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin Mobilyacılar Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Mobilya Fuarı’nı son gününde ziyaret ederek sektörün paydaşlarıyla bir araya geldi.

Fuarı Dernek Başkanı Muhammed Sadık Özkan, DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay, Toroslar Belediye Başkan Adayı Sultan Aydoğan, Yenişehir Belediye Başkan Adayı Faik Tok ve Mezitli Belediye Başkan Adayı Nihat Özen ile birlikte gezen Ekmen, sektörün paydaşlarıyla yaşadıkları sorunlar ve talepleri üzerine görüşmeler gerçekleştirdi.

Mersinli mobilyacıların en önemli taleplerinin; mobilya üreticilerini, hammadde üreticilerini, tedarikçilerini ve lojistikçilerini bir araya getirecek, iç pazarı ve ihracatı geliştirecek bir “Mobilya üretim merkezi” oluşturmak olduğunu aktaran Ekmen, geçen sene yaşanan yangın ve can kayıplarının böyle bir merkezin sadece ticari değil iş güvenliği açısından da gereklilik olduğunu ifade etti.

Milletvekili Ekmen, fuar alanını gezerken esnaf ve vatandaşın bu etkinlikten son derece memnun kaldıklarını gözlemlediğini ifade ederek; bu tarz fuar ve kongre çalışmalarının üretim ve ticaret hacmini artırması için her sektörde ulusal ve uluslararası ölçekte yaygınlaştırılması gerektiğini ifade etti.

Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, Mersin il teşkilatının da kendisine eşlik ettiği bu ziyarette gerekli notlarını aldıklarını ve destek olmak için sektörün sesini duyurmaya çalışacaklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.