halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

100. YIL COŞKUSU AKOB KONSERİ

Sanat (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 14.10.2023 - 08:38, Güncelleme: 14.10.2023 - 08:38 9329+ kez okundu.
 

100. YIL COŞKUSU AKOB KONSERİ

Akdeniz Opera ve Bale Kulübü, yıl boyu gerçekleştirdiği etkinliklerle Cumhuriyetin 100. yılını kutlamaya devam ediyor.

AKOB-Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuarı işbirliğiyle gerçekleştirilen Şan Konseri 18 Ekim’de Nevit Kodallı Konser Salonu’nda izleyicilere sunulacak. Mersin Kent Konseyi himayesinde kurulmuş olan Mersin 100. Yıl Kutlama Meclisi bileşeni olan AKOB'un bu kapsamda hazırladığı konserde, Mersin ve Çukurova Üniversitesi Konservatuarlarının değerli öğretim üyeleri, hazırladıkları özel programla izleyenlere tam bir 100. Yıl coşkusu yaşatacaklar. 18 Ekim 2023 Çarşamba saat 19.00’da, Nevit Kodallı Konser Salonu’nda Evrim Şahinkaya Kaplancık (Soprano), Çiğdem Sığırcı (Soprano), Betül Yarar Koçer (Soprano), Baran Taner (Tenor), Kerem Yaman (Tenor) ve Aykan Aydın (Bariton) piyanoda Bengisu Türk eşliğinde sahne alacaklar. Mersin'e ve sanata gönülle hizmet eden AKOB, bu konserle birlikte Cumhuriyetimize sanatla da parlayacağı nice yüzyıllar diler…
Akdeniz Opera ve Bale Kulübü, yıl boyu gerçekleştirdiği etkinliklerle Cumhuriyetin 100. yılını kutlamaya devam ediyor.

AKOB- Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuarı işbirliğiyle gerçekleştirilen Şan Konseri 18 Ekim’de Nevit Kodallı Konser Salonu’nda izleyicilere sunulacak.

Mersin Kent Konseyi himayesinde kurulmuş olan Mersin 100. Yıl Kutlama Meclisi bileşeni olan AKOB'un bu kapsamda hazırladığı konserde, Mersin ve Çukurova Üniversitesi Konservatuarlarının değerli öğretim üyeleri, hazırladıkları özel programla izleyenlere tam bir 100. Yıl coşkusu yaşatacaklar.

18 Ekim 2023 Çarşamba saat 19.00’da, Nevit Kodallı Konser Salonu’nda Evrim Şahinkaya Kaplancık (Soprano), Çiğdem Sığırcı (Soprano), Betül Yarar Koçer (Soprano), Baran Taner (Tenor), Kerem Yaman (Tenor) ve Aykan Aydın (Bariton) piyanoda Bengisu Türk eşliğinde sahne alacaklar.

Mersin'e ve sanata gönülle hizmet eden AKOB, bu konserle birlikte Cumhuriyetimize sanatla da parlayacağı nice yüzyıllar diler…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.